HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Pa zar u dva meseca se niste udostojili ni jednom da me pozovete da predstavljam reprezentaciju....

2. Турнир у ком је учествовало 4 играча ....е сад.........ајмо један већи ако можете , бар 6 нас да учествује па да терамо тамо до пола девет , можда и мање.......исто као данас , свако са сваким , али по једанпут ,или двапут ...........

3. Ako se igra sada, igram i ja, ako je dozvoljeno.

4. А што би било забрањено? :) играмо ,али за сада смо само ја и ти ту , фали нам , цирка , још 4 играча....

5. Јебига Бојане , доста њих није играло за репрезентацију ,зато и кресање и скраћивање списка.Само најбољи остају на списку ,ти си један од њих и даље рачунам на тебе.Иначе репрезентација је одиграла само један меч , тако да ниси много пропустио :))

6. Shockeru ? Boze gospode ...

7. @Laki Bojan je reko care

8. Аууууу који трип , хахаахха имате сличне аватаре , хахахахахахаах...........аааа ниује ми добро....... обрисаћу ово................извини Шокеру.... :))

9. Него , ако ти Шоки оћеш да играш турнирчић , има нас троје , ајде оће ли још неко ,видим да свио снајперишу јебено ,само чекају тренутак.......

10. Ma ne mog' sad opet :)

11. Како ми завукао , и то из ког угла еј....ццц

HAHAHAHA laki kralju...

12. ja sam tu.

Ivzinjavam ti se ovde javno za sva prozivanja i sva sranja u vezi tebe, nadam se da se ne ljutiš previše...

13. Šta je sa sobom senko ?

14. Hoce neki dokoni covek sa nickom James Bond kreirati ? :)

15. Dal i drugi nalog da ti banuju

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.