HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Aj bre nek neko hostuje, šta je ovo?

2. Одо да кењам па ћемо да играмо и да смислимо нешто

3. Šta bi, jel si živ? :D

4. Soba ВукАјлија , ali je neka druga sifra . Moze li se to napisati ovde ili na private ?

5. Soba ВукАјлија , ali je neka druga sifra . Moze li se to napisati ovde ili na private ?

x2

6. Soba ВукАјлија , ali je neka druga sifra . Moze li se to napisati ovde ili na private ?

x3

7. Soba ВукАјлија , ali je neka druga sifra . Moze li se to napisati ovde ili na private ?

x4

8. Pa lepo kaze ko ne voli novac?

9. Zezatore, ne izvlači mi reči iz konteksta.

Jak si mi, na četu si dobar sa mnom, a na forumu me pljuješ.

Ceo printskrin:
    http://img146.imageshack.us/img146/363/novac.png

I da kažem ono zbog čega sam i ušao na temu,
    NE IGRAM hax, nikada nisam, nikada i neću.
    StefanKostic na haxu nisam ja, već neki random trol sa sajta.

10. Jebote ko te pljuje hahaha!? Fora jbt.
    Brate mojne si StefanKostić ;) što bi rek'o Cara :D

11. A

ZeZaToR
    Smaraš, spemuješ i troluješ :(

?

12. Pa na onoj temi jesi ako ćemo pošteno, a vidim da i ovde radiš isto :(

13. Jer je tema printskrin a ne prozivanje, napadanje itd koje traje na dve strane. Evo i ovde radiš isto jbt. Sve više mislim da si ti haxtrol. Ponašaš se ko on. Ooopusti se :)

14. Ma ono mi je ispalo fora, jer lik predstavlja Slobodana Miloševića, a priča o ukopavanjima, predviđanjima i kako će mi pomoći, ili šta već :)

15. Okeeej, ti si naš idol, ajde idi sad!
    lolololollo ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.