HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. I meni se cini da sada bolje ide, ali to opet ne znaci da moras da bezis kad te pobedim :D

2. Ja bih voleo da me senka trenira, ali ne želim da pokušavam da uđem u reprezentaciju...

Aj da igramo :
    http://www.haxball.com/?roomid=9a7f5eaba8b8fedab68822783ac957caec60a8773a9005c9cc0d1d1cfa9af2c5&pass=1

3. Ja bih voleo da me senka trenira, ali ne želim da pokušavam da uđem u reprezentaciju

X2 Ako je ikako moguce ovo.

Jos nesto, Bonde i Senko kad hostujete sobu i zatvorite je, obrisite post na forumu ili samo link iz posta. Desavalo mi se 1000 puta da probam da udjem kad ono prc.

4. Jos nesto, Bonde i Senko kad hostujete sobu i zatvorite je, obrisite post na forumu ili samo link iz posta. Desavalo mi se 1000 puta da probam da udjem kad ono prc.

Ok :)

5. U koliko sati je sutra trening?

6. Ајде да играмо!!!!!!!!!!!!

7. Ja bih voleo da me senka trenira, ali ne želim da pokušavam da uđem u reprezentaciju

X2 Ako je ikako moguce ovo.

Сенка је репрезентативни тренер.Ви немате амбиција за турнир и репрезентацију.Да ли је потребно да вам кажем закључак?

U koliko sati je sutra trening?

Сенка то организује.

8. Kad je trening?

Nego, ajde sad da igramo

9. Hteo bih još jedan čelendž za rep.

10. Дивно Чавезе добићеш га , него противници за лигу те чекају :))

11. Ајде ЧАВЕЗЕ, ОДМА!

12. Super.
    U jbt, gde? Kako sam se izgubio sada, haha.

13. Ајде прави, и у ПВТ ми шаљи линк од собе

14. И мени , пошто сам и ја тестер.....лоло

15. sa mnom tek sutra mozes...

16. Није прошо тест..

Лаки, ево доказа да сам у форми

Џанки Чавез 3:0

17. Ни хуго...

џанки хуго 3:0

18. Сенка је репрезентативни тренер.Ви немате амбиција за турнир и репрезентацију.Да ли је потребно да вам кажем закључак?

Izvini, ne znam šta mi je ovih dana. Konstantno zaboravljam da sam smrtnik.

EDIT:
    http://www.haxball.com/?roomid=16b7a903cdb3d3f476764c77590e30975a65f37141854640f59946c017c949f3&pass=1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.