Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kako se pusta snimljeni fajl?
Cim udjes na sajt,imas sa donje strane dugme replay.. :D
Imam snimljen jedan mec za sada :D
Ih, Reme, izgubili smo od osmorice 3:1 :p Petoricu smo dobili 6:0, a šestoricu u fotofinišu 2:1.
http://i51.tinypic.com/28vbpk7.jpg
Сада је и званично.Крајишници су освојили и "КУП КРАЉА"!Дупла круна за Крајишнике.Издоминирали су ове сезоне.Супер купа неће бити јер не могу да играју против себе. :)) Честитам.
http://img508.imageshack.us/img508/581/largetrophycupcopy.png
Au da, tako beše, mada nebitno. :) svejedno genocid beše. A ja se zabrojah. Dosta je to ljudi. :) dva na dva smo svakog uništili sa minimum 4 razlike čini mi se. :)
Ovako, unapred da kažem da sam jebeno ponosan na Madafaku, Lupusa i Duleta odigrati X u prvom poluvremenu protiv drugoplasirane ekipe, a zatim povesti i držati rezultat veći deo meča nije mala stvar. Dušan i Lupus već funkcionišu kako treba dok se Madafaka iako prvi put igra sa njima dvojicom SAVRŠENO uklopio! A onda jebiga sledi pad koncentracije i primamo izjednačujući gol, na dalje smo nekih minut čuvali 1:1 i onda je Double Shot userskim golom poveo 2:1 i na dalje su Madafaka, Lupus, a i Dule napadali kao lavovi ali jebiga, bunker je bunker :)
Igra je bila daleko tečnija nego ona juče, sa daleko više pasova i više napada sa naše strane, zadovoljan sam :)
Немој да нам мажеш очи Ксела , пораз је пораз љуља ти се столица :))) зајебавам се ....
al nas nahvali, pa ja sam omasio dve lepe prilike... doduse bilo je golmana ali mogao sam i bolje...
u drugoj mi je cale stajao nad glavom i pozurivao me da bi pricao sa stricem...
ali to nije opravdanje...
ali sve u svemu ne mogu da kazem da nismo lepo igrali...
Zabeležili smo prvu pobedu u ovoj međuforumskoj ligi i to prilično ubedljivo 3:0 na poluvremenu 1:0 inače za njih je igrao janpi :)
e da i golove su dali madafaka 2 čini mi se i lupus 1
Prva pobeda postave koja će ubuduće biti stalna, odlična igra sve trojice, a posebno Lupusa čije su lopte imale oči i stalno pronalazile Madafaku, a ujedno je i dvostruki strelac na utakmici i ukupno ima 3 golova postignutih. Na početku nas je iznenadio dolazak Janpija u sobu, svi u ŠKK fazonu kad ono, JUDA igra za njih! Ali i pored toga smo ih dobili. Inače nema mnogo toga da se priča o meču, čini mi se rutinski i nimalo teška pobeda, ali mogu da kažem da je u početku bilo ne izvesno. Dušan je par puta odbranio neodbranjivo, kao i protiv Dabl Šota, dok je Madafaka dao gol jedan, ali i pored toga, mislim da se ova dvojica neće ljutiti ako kažem da je naš kozmetičar Lupus men of di meč. Sve u svemu dobro je došla ova pobeda i podigla je moral dosta, šteta samo što smo odigrali sve 4 dana ranije pa ćemo se načekati do ponedeljka i sledećeg kola.
Evo ga i snimak meca protiv Double Shot-a, snimao moj saigrac Calavera.
http://www.mediafire.com/?328c8ckxo8yn5ze
e da lupus 2 madafaka 1 ja nisam bio siguran dal je tako il obratno :)
sve u svemu dobra partija
ČIJE DETE NOSIŠ JANPI ?!
kselo jes ti snimao protiv pivopija
http://www.mediafire.com/?cu4tnyk3cmek6wn
Evo ga snimak protiv Pivopija, a mene zanima kako da ih pustim.
KSELOMIR JE OTAC DETETA!
Xelo, odes na pocetnu stranu HaxBall-a i kliknes na replay i samo ubacis taj fajl sto si snimao... Ja upravo gledam :D
I ako onaj lik što je hvatao skrinšotove bude nešto kenjao, imamo snimak na kojem se jasno vidi da je igrao...
Provalio sam, odgledao sam prvo poluvreme, evo ide drugo :D
Senko, Bonde, aj hostujte malo digramo...