Мање више је остало само једно кључно питање.
Да ли да правимо лигу 3 на 3 или да остане ова 2 на 2?
3 на 3 можемо и рекреативно , 2 на 2 смо се већ уходали и требало би да наставимо да одржавамо традицију.....
Нашао см идеалан компромис!Лига остаје 2 на 2 , док ће се куп краља играти 3 на 3 јер ионако имамо обавезних 3 играча у тиму.И да не би било само спорадичног играња , куп мечеви ће се играти на 3 победе , дакле тим који први оствари три победе иде даље , а утакмице ће трајати по 10 минута.
Шта кажете?
Плус наравно , спорадично играње ...
Sad sam koncano pogledao mec protiv Double Shot-a, i dobro ste igrali osim sto ste posle vodjstva dozvolili da previse drze loptu pa su morali nekako da ga zavuku, a posle i drugi. Tu se najbolje vidi ona "trougao" taktika o kojoj sam pricao jer i oni igraju isto kao mi, pa to prostudirajte malo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Cestitam prvu pobedu! :D
Hvala steleksde :D Pogodi sa kim igramo sledeću utakmicu :D
Не знам који ми је курац , два дана већ играм са Литванцима а лага ни за лек , само клизи...
http://www.haxball.com/?roomid=9d64c0eb3dc2b84522af2d7293d7208797aa4265cc6752ae18fda19fbaebe101&pass=1
Ulazite.
'Oće li neko?
http://www.haxball.com/?roomid=9d64c0eb3dc2b84522af2d7293d7208797aa4265cc6752ae18fda19fbaebe101&pass=1
Lupuse,sa Burekom? :D
Мање више је остало само једно кључно питање.
Да ли да правимо лигу 3 на 3 или да остане ова 2 на 2?
3 на 3 можемо и рекреативно , 2 на 2 смо се већ уходали и требало би да наставимо да одржавамо традицију.....
big bi ojacao reprezentaciju sigurno, trebali bi nekad probat da vidimo kako bi i to islo.
2 na 2 ostaje bre . E sad moze neki turnir 3 na 3 pored , ali mesani timovi , kome ko odgovara za tu igru .
Нашао см идеалан компромис!Лига остаје 2 на 2 , док ће се куп краља играти 3 на 3 јер ионако имамо обавезних 3 играча у тиму.И да не би било само спорадичног играња , куп мечеви ће се играти на 3 победе , дакле тим који први оствари три победе иде даље , а утакмице ће трајати по 10 минута.
Шта кажете?
Плус наравно , спорадично играње ...
može slažem se
I ja sam za .. Samo bi bilo bolje da ne moraju biti iste ekipe iz lige i u kupu ? Mada moze i ovako.
Protiv.
Sad sam koncano pogledao mec protiv Double Shot-a, i dobro ste igrali osim sto ste posle vodjstva dozvolili da previse drze loptu pa su morali nekako da ga zavuku, a posle i drugi. Tu se najbolje vidi ona "trougao" taktika o kojoj sam pricao jer i oni igraju isto kao mi, pa to prostudirajte malo.
Стелексе , ни ти немаш довољно бодова да би играо лигу....а нема ни То ни Сремски Нинџа....
Slažem se sa nindzom odigrali smo previše stegnuto posle datog gola al vidi se i te kakav napredak u odnosu na ranije mečeve
Ne brini se Lazare,nabavicu jos tih 16 lagano :D