Изгледа да нисмо , бар по нечијим критеријумима.Није то ништа страшно , далеко од тога да ћемо неког коштати пара (на злојаве) :))) једино ако се водите оном "време је новац".Куп се игра на веома мало утакмица па смо хтели да га учинимо занимљивијим и да му дамо мало на важности и тежинио јер је видно слабији у односу на лигу.Да КУП КРАЉА оправда своје име.
6.Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.
Jel vi mislite da cu ja da rodim ili izvajam treceg igraca ?
Е, ја само да кажем да су данас успешно завршени дуги и веома компликовани преговори између Лакија и мене, и да сам ја присао да будем члан његове екипе, и тако се повучем из хексболеске пензије. Нећу нешто да будем активан овде, али ћу играти по позиву.
Na heksbole forumu počinje i 2-2 liga samo da vas obavestim i pitam ko oće da igra pa ksela da odluči
EDIT šta mislite da igraju krajišnici tamo pošto su bili ubedljivi u ovoj našoj ligi
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
2x10 je prihvatljivo...
хахахаха 2х 15 ????'
јел сте нормални?
Изгледа да нисмо , бар по нечијим критеријумима.Није то ништа страшно , далеко од тога да ћемо неког коштати пара (на злојаве) :))) једино ако се водите оном "време је новац".Куп се игра на веома мало утакмица па смо хтели да га учинимо занимљивијим и да му дамо мало на важности и тежинио јер је видно слабији у односу на лигу.Да КУП КРАЉА оправда своје име.
9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.
Jel vi mislite da cu ja da rodim ili izvajam treceg igraca ?
To ste gledali Real i Barselonu da igraju produžetke pa ste i vi produžili trajanje utakmice?
Sudeći po stomaku čini mi se da ćeš da ga rodiš :P
Dzankee : Bioshocker & Lupus
5:4
Vrata Nimitza su otvorena . Izvolte igrači javljajte se .
Dzanke:Bioshocker&Lupus
0:6
Е, ја само да кажем да су данас успешно завршени дуги и веома компликовани преговори између Лакија и мене, и да сам ја присао да будем члан његове екипе, и тако се повучем из хексболеске пензије. Нећу нешто да будем активан овде, али ћу играти по позиву.
idi bre Peki, kad sam video da je mod poslednji postovao usrao sam se, pomislio sam da ste zakljucali temu!
Ja imam fobiju od Pekija :O
I pouzdano znam da te je Laki doveo da bi me demoralisao i skinuo sebi sa vrata tako jaku konkurenciju :D
Prijateljskog (ironije li) meča sa Burekom NEĆE BITI zbog njihove nemogućnosti da se okupe.
http://www.haxball.com/?roomid=89916a979046c97c6c43a872e928714249e4baac37f2af880689b6749441285c&pass=1
Rekreativna soba.
Na heksbole forumu počinje i 2-2 liga samo da vas obavestim i pitam ko oće da igra pa ksela da odluči
EDIT šta mislite da igraju krajišnici tamo pošto su bili ubedljivi u ovoj našoj ligi
Ja oću. :) igram napad.
Nemamo vremena. Lepo vreme sada mrzi me da se time zanimam sada. A pouzdano znam da i Jorgan neće moći :D
I predlažem da se uputi poziv za "iz senke" za ovo, on i ja dobro sarađujemo
Refresh teme .
Hristos voskrese!