HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Kup 3 na 3 je ok, ali moraju ekipe da ostanu iste...
    a mogli bi jedan turnir 3 na 3 mesanih ekipa da opicimo na polusezoni ili sada, dok je raspust, mnogi su tu...
    i mnogo je do 3 pobede, do 2 i kraj...
    A SASTANAK UPRAVNOG ODBORA, POPULARNIH ,,MASONA'', BI MOGLI VECERAS DA ODRZIMO!!!

2. Да , и то у 20:00.на чету

3. Ево списак тема о којим гласамо.

1.Дужна утакмице , 3 или 5 минута?
    2.Правило да се играч упише на теми лиге пред одигравање меча како би потврдио своје присуство?
    3.Емблеми за лигашке тимове?
    4.Трајање куп утакмица и број утакмица за избацивање.
    5.Стари систем уговарања мечева или фиксно време?
    6.Потврда одлуке о учесницима лиге :профил стар најмање 2 месеца на вукајлији , минимум 2 дефиниције и 100 поена.

Ако сам нешто заборавио.....

4. Imam i ja par predloga, predložiću ti ih večeras na sastanku.

5. Поправили ми коначно нет, шабани !!!

6. Стави овде , да се не губимо касније а и да народ види , осим ако није неко намештање између нас....... :))

7. A dobro, to nameštanje smo već prostudirali tako da nema potrebe da se dogovaramo, Šoker zna to najbolje :)
    1. Da napraviš posebnu listu timova za kup, pošto će se igrati 3v3 da bude 3 zvaničnih i jedan koji će biti u zagradu koji će biti izmena.
    2. Da omogućimo izlazak na teren sa manjkom igrača, smanjiće se broj službenih tako, a i ako smo nekakva liga koja makar malo liči na ove velike trebalo bi i ovo da uvedemo.
    3. E sad sam zaboravio šta sam hteo...

8. 2. Da omogućimo izlazak na teren sa manjkom igrača, smanjiće se broj službenih tako, a i ako smo nekakva liga koja makar malo liči na ove velike trebalo bi i ovo da uvedemo.

Ако смо озбиљна лига , а ја мислим да јесмо , ово тек тотално нема смисла...

9. САСТАНАК ЈЕ ГОТОВ ОВО СУ ОДЛУКЕ!

1.Утакмице лиге ће трајати 3 минута.
    2.Играчи који играју меч дужни су непосредно по почетку меча да се упишу на форумској лигашкој теми.
    3.Емблеми за тимове нису потребни.
    4.Куп се игра у две утакмице , утакмица траје 15 минута.Рачуна се укупан скор.
    5.И даље важи стари систем уговарања мечева и одигравања.
    6.Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
    9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.

10. Само ми кажите, ЗАШТО ЈЕБНЕО 3 МИНУТА?

11. Zato što je tako izglasano.
    I ovde na temi je samo vas dvoje bilo za 5 minuta, svi ostali za 3, ne vidim u čemu je problem.

12. Тако влас и народ рекли.
    Него.Због новонасталих околности почетак лиге се одлаже за четвртак , 28.04.2011.

13. Да ксела, да је 5, пуцао би у сваком мечу..ал нема везе...то нас не зауставља да узмемо титулу

14. E super...
    izvinjavam se sto nisam mogao da dodjem ranije, kad sam stigao kuci cale je bio za kompom...
    a nisam smeo da ga pitam da me pustim posto sam ga juce oterao s kompa da igram Hax... :D

15. Да ксела, да је 5, пуцао би у сваком мечу..ал нема везе...то нас не зауставља да узмемо титулу

Ajde ne seri nego pogledaj jebene postove pre par strana pa tek onda prosipaj gluposti.
    Edit:
    Madafaka nema veze, ionako su svi ovi predlozi izglasani jednoglasno od nas trojice tako da tvoj il' Koletov glas ne bi imao uticaja :P

16. мадфака...ПВТ

17. Ja bih glasao protiv 2x 15min za kup i protiv 5 igraca, mislim da je 4 sasvim dovoljno!

18. Oko tih 2x15 minuta smo se jedva dogovorili, Dule i Laki su hteli da se odigra u 3 pobede po 10 minuta, a zamislite situaciju igraju 2-2, bace celi sat na jebeni hax, što je mnogo mnogo je...

19. 2 x 15 ... sto je mnogo,mnogo je.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.