Kup 3 na 3 je ok, ali moraju ekipe da ostanu iste...
a mogli bi jedan turnir 3 na 3 mesanih ekipa da opicimo na polusezoni ili sada, dok je raspust, mnogi su tu...
i mnogo je do 3 pobede, do 2 i kraj...
A SASTANAK UPRAVNOG ODBORA, POPULARNIH ,,MASONA'', BI MOGLI VECERAS DA ODRZIMO!!!
1.Дужна утакмице , 3 или 5 минута?
2.Правило да се играч упише на теми лиге пред одигравање меча како би потврдио своје присуство?
3.Емблеми за лигашке тимове?
4.Трајање куп утакмица и број утакмица за избацивање.
5.Стари систем уговарања мечева или фиксно време?
6.Потврда одлуке о учесницима лиге :профил стар најмање 2 месеца на вукајлији , минимум 2 дефиниције и 100 поена.
A dobro, to nameštanje smo već prostudirali tako da nema potrebe da se dogovaramo, Šoker zna to najbolje :)
1. Da napraviš posebnu listu timova za kup, pošto će se igrati 3v3 da bude 3 zvaničnih i jedan koji će biti u zagradu koji će biti izmena.
2. Da omogućimo izlazak na teren sa manjkom igrača, smanjiće se broj službenih tako, a i ako smo nekakva liga koja makar malo liči na ove velike trebalo bi i ovo da uvedemo.
3. E sad sam zaboravio šta sam hteo...
2. Da omogućimo izlazak na teren sa manjkom igrača, smanjiće se broj službenih tako, a i ako smo nekakva liga koja makar malo liči na ove velike trebalo bi i ovo da uvedemo.
Ако смо озбиљна лига , а ја мислим да јесмо , ово тек тотално нема смисла...
1.Утакмице лиге ће трајати 3 минута.
2.Играчи који играју меч дужни су непосредно по почетку меча да се упишу на форумској лигашкој теми.
3.Емблеми за тимове нису потребни.
4.Куп се игра у две утакмице , утакмица траје 15 минута.Рачуна се укупан скор.
5.И даље важи стари систем уговарања мечева и одигравања.
6.Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.
E super...
izvinjavam se sto nisam mogao da dodjem ranije, kad sam stigao kuci cale je bio za kompom...
a nisam smeo da ga pitam da me pustim posto sam ga juce oterao s kompa da igram Hax... :D
Да ксела, да је 5, пуцао би у сваком мечу..ал нема везе...то нас не зауставља да узмемо титулу
Ajde ne seri nego pogledaj jebene postove pre par strana pa tek onda prosipaj gluposti.
Edit:
Madafaka nema veze, ionako su svi ovi predlozi izglasani jednoglasno od nas trojice tako da tvoj il' Koletov glas ne bi imao uticaja :P
Oko tih 2x15 minuta smo se jedva dogovorili, Dule i Laki su hteli da se odigra u 3 pobede po 10 minuta, a zamislite situaciju igraju 2-2, bace celi sat na jebeni hax, što je mnogo mnogo je...
Kup 3 na 3 je ok, ali moraju ekipe da ostanu iste...
a mogli bi jedan turnir 3 na 3 mesanih ekipa da opicimo na polusezoni ili sada, dok je raspust, mnogi su tu...
i mnogo je do 3 pobede, do 2 i kraj...
A SASTANAK UPRAVNOG ODBORA, POPULARNIH ,,MASONA'', BI MOGLI VECERAS DA ODRZIMO!!!
Да , и то у 20:00.на чету
Ево списак тема о којим гласамо.
1.Дужна утакмице , 3 или 5 минута?
2.Правило да се играч упише на теми лиге пред одигравање меча како би потврдио своје присуство?
3.Емблеми за лигашке тимове?
4.Трајање куп утакмица и број утакмица за избацивање.
5.Стари систем уговарања мечева или фиксно време?
6.Потврда одлуке о учесницима лиге :профил стар најмање 2 месеца на вукајлији , минимум 2 дефиниције и 100 поена.
Ако сам нешто заборавио.....
Imam i ja par predloga, predložiću ti ih večeras na sastanku.
Поправили ми коначно нет, шабани !!!
Стави овде , да се не губимо касније а и да народ види , осим ако није неко намештање између нас....... :))
A dobro, to nameštanje smo već prostudirali tako da nema potrebe da se dogovaramo, Šoker zna to najbolje :)
1. Da napraviš posebnu listu timova za kup, pošto će se igrati 3v3 da bude 3 zvaničnih i jedan koji će biti u zagradu koji će biti izmena.
3. E sad sam zaboravio šta sam hteo...
Ако смо озбиљна лига , а ја мислим да јесмо , ово тек тотално нема смисла...
http://www.haxball.com/?roomid=f2e5c4f709974fcd4fc12457098058104ec8a6d282f0eab6adf0ace1402c96e6&pass=1
BoMdova soba
САСТАНАК ЈЕ ГОТОВ ОВО СУ ОДЛУКЕ!
2.Играчи који играју меч дужни су непосредно по почетку меча да се упишу на форумској лигашкој теми.
3.Емблеми за тимове нису потребни.
4.Куп се игра у две утакмице , утакмица траје 15 минута.Рачуна се укупан скор.
5.И даље важи стари систем уговарања мечева и одигравања.
6.Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.
Само ми кажите, ЗАШТО ЈЕБНЕО 3 МИНУТА?
Zato što je tako izglasano.
I ovde na temi je samo vas dvoje bilo za 5 minuta, svi ostali za 3, ne vidim u čemu je problem.
Тако влас и народ рекли.
Него.Због новонасталих околности почетак лиге се одлаже за четвртак , 28.04.2011.
Да ксела, да је 5, пуцао би у сваком мечу..ал нема везе...то нас не зауставља да узмемо титулу
E super...
izvinjavam se sto nisam mogao da dodjem ranije, kad sam stigao kuci cale je bio za kompom...
a nisam smeo da ga pitam da me pustim posto sam ga juce oterao s kompa da igram Hax... :D
Ajde ne seri nego pogledaj jebene postove pre par strana pa tek onda prosipaj gluposti.
Edit:
Madafaka nema veze, ionako su svi ovi predlozi izglasani jednoglasno od nas trojice tako da tvoj il' Koletov glas ne bi imao uticaja :P
мадфака...ПВТ
Ja bih glasao protiv 2x 15min za kup i protiv 5 igraca, mislim da je 4 sasvim dovoljno!
Oko tih 2x15 minuta smo se jedva dogovorili, Dule i Laki su hteli da se odigra u 3 pobede po 10 minuta, a zamislite situaciju igraju 2-2, bace celi sat na jebeni hax, što je mnogo mnogo je...
2 x 15 ... sto je mnogo,mnogo je.