HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Uvek me ima :)
    Sad sam samo hostovao meč Krajišnici - Lag.

2. MADAFAKA, JORGANDŽIJA, SANŠAJN NEKA PROVERE SVOJE PRIVATNE PORUKE!

3. koja je šifra za ovu sobu sa drvarima?

4. Ne možeš da je dobiješ :P

5. ja sam zasrao drugi mec, a i u prvom osim gola nisam nista posebno uradio...
    i xela izbaci sansajna a stavi bonda, mislio je mene da vadi pa se sansajn javio!
    sta se javlja da izlazi kad je igrao bolje od mene...

6. Drvoseče - Vukajlija 3:2
    A jebiga, držali smo se dobro sve do samog kraja, treći gol je pao u 4:56 druge utakmice. Primetio sam da igračima drastično opada koncentracija posle prvog poluvremena, i da uvek u drugom ispušimo, to je zbog toga što su svi navikli da igraju samo 3 minuta, ali uvođenjem kupa će se rešiti i to.
    Kao što sam obećao, ako izgubim ovaj meč ja ću se povući s mesta kapitena, i eto, izgubio sam ga, i povlačim se, za sledećeg kapitena predlažem Dušana.
    Ako koga zanima, evo snimka:
    http://www.haxballtube.com/watch.php?v=e96369d6

7. ako se menja kapiten ja ne igram!
    (napisao sam i u sobi na cetu, mada se zatrpalo brzo pa niste mozda videli)
    EDIT: prvu smo dobili 2:0 golovima sansajna i mene, a drugu izgubili 0:3 golovima seemana i treemana

8. i da uvek u drugom ispušimo, to je zbog toga što su svi navikli da igraju samo 3 minuta, ali uvođenjem kupa će se rešiti i to.

Е па Ксела , не верујем , у вр главе можеш да одиграш 6 такмив утакмица од по 5 минута и то сами финалисти.Остали по 4 , а неки и по 2.Плус сте још сјебали , иначе моју генијалну идеју да се куп игра 2 х 15 минута.

Kao što sam obećao, ako izgubim ovaj meč ja ću se povući s mesta kapitena, i eto, izgubio sam ga, i povlačim se, za sledećeg kapitena predlažem Dušana.

Кад си ти то реко?Ја то нисам видео и не прихватам ту одлуку.Има да водиш тим бре! :))

9. Dobro onda, ako ne uvođenjem kupa, onda uvođenjem sparing utakmica, kojih će onda morati biti češće...

10. ako ste gledali mec, ja sam dao sve od sebe, prvo poluvrijeme smo im parirali, a drugo smo se sabili previse, njihov prvi gol majstorija, a za dalje da ne pricam, treba jedan da je uvijek na pola terena, ako izbijemo da njemu ide lopta, druge nema. ovako mi izbijamo oni vrate i sve tako, pricam za 2 poluvrijeme.

11. Главни проблем је био позиционирање.Ако један сјебе цела концепција се руши....мислим ако сте је уопште имали.Мадафака види само лопту и само на њу иде , не гледа саиграче ни позиционирање , па се тако дешава да се двоје лепе један уз другог и сметају.

Dobro onda, ako ne uvođenjem kupa, onda uvođenjem sparing utakmica, kojih će onda morati biti češće...

О овоме смо већ причали , нема теорије да се играју више од 2 дана у недељи ,а можда и мање......

12. Подршка за Нимиц!
    Локи је уз вас!

13. Подршка за Нимиц!
    Локи је уз вас!

14. Реално, дали смо два гола из ничега. Превише конфузије. Погледајте снимак и упоредите њихову игру и нашу. НЕ МОЖЕ СЕ КУКАТИ И НИШТА НЕ ПРЕДУЗИМАТИ. Играч утакмице дефинитивно Јорган. Стизао је све а за голове смо криви ми остали. Код трећег гола Мадафака и ја се набијамо један уз другога као неки лудаци, уместо да један дође доле и помогне Јоргану. Морамо да вежбамо 3 на 3 на биг терену, под хитно. Цео дан данас се хостују собе, играју двојица 1 на 1 а осталих 5 блеји у спектаторима. ЈЕБАЛО ВАС 1 НА 1!!! Како вам није јасно да на биг терену индивидуалци немају шансе.

15. И да, још једна ствар. КСЕЛОМИРЕ, НЕ ЈЕДИ ГОВНА И НЕ ПОМИШЉАЈ НА ОСТАВКУ!!!

16. Реално , али реално , Ксела нема тренерски карактер.Добар је да уговори утакмице и организује али тактика му је слаба страна.Мада није ни он крив толико , веч сам навео у претходном посту шта је.Ја бих за капитена тог тима ставио Сјену , он би вас довео у ред ако би мало радио са вама.

17. Senka je propao kao igrac...
    a ja sam rekao da sam zasrao i da nisam lepo igrao, znam to i sam...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.