U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
HOSTUJTE !
Laki, sve posle zvanicnog meca je bila cista zajebancija, isprobavanje akcija i slicno. Uostalom, igracemo jos pa cemo videti ali mislim da ste trenutno klasa ispod nas u igri 3na3 na velikom terenu (koju god ekipu da izvedete), sto je i normalno jer smo mi mnogo vise igrali.
Оквирно нека буде од 23:00 , 23:30 па докле догурамо .....
Репрезентативци , било би лепо да вас има у што већем броју како би се уигравали и проверавали форму...
Сад ћу да видим са њима па ти јављам...
racunaj na mene laki ;)
da ne zaboravim, voleo bih da nosim dres sa brojem 10, 5, 1, 0, respektivno ako su slobodni! :)
Па имаш горе у мом претходном посту линковане репрезентативце и дресове па види.И изабери један од њих јер вероватно има више слободних .....
ЕДИТ: За десетак минута би могао неко да отвори собу за репку и спаринг тим , ако се он уопште окупи ,ако не , импровизоваћемо , пасс нек буде вука , лимит на 14 играча ..
Лаки, како ћемо? Ко хостује?
Чекамо Бонда да дође, али ако је сенка ту може он...
Е видиш , док сам ја писао едит ..... :)) ........па нек хостује неко са јаким нетом а да је присутан ...
http://www.haxball.com/?roomid=7aa897933b67b73d7ecbe75f57072d855bb4587915fc97d68ad1fb67120a64a3&pass=1
upadajte
Одржан је први тренинг репрезентације против спаринг тима.Тренинг је трајао око нешто више од 2 сата и на њему су се видели елементи које треба поправити у игри.Резултат јесте у другом плану ,али репрезентативци су добили са 10-2 у победама.Играло се 3 на 3 и 4 на 4.Све у свему треба поправити флуидност игре.А опет ,репрезентативци су доказали да заслужују места у репрезентацији и да су оправдано добили то више звање.
Оћу дсе пријавим за СПАРИНГ ЕКИПУ
Објасни ми како можеш ТИ да се пријавиш за спаринг екипу кад си у репрезентацији?
а да
Ууууу Сјено , видео сабио и објаснио ........ има доста сличности богами ...
PA KAZE
JAJARE VUKA 2:5
DZANKEE - 3 GOLA
OLE OLE OLEEE
Na teren izasli ja dusan JORGAN
Завршено првенство?Које сте место?
Nije zavrseno...a koje smo mesto nemam pojma
Ostalo im je jos jedno kolo a imaju sanse za predposlednje mesto ;)