HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Laki, sve posle zvanicnog meca je bila cista zajebancija, isprobavanje akcija i slicno. Uostalom, igracemo jos pa cemo videti ali mislim da ste trenutno klasa ispod nas u igri 3na3 na velikom terenu (koju god ekipu da izvedete), sto je i normalno jer smo mi mnogo vise igrali.

2. Оквирно нека буде од 23:00 , 23:30 па докле догурамо .....

Репрезентативци , било би лепо да вас има у што већем броју како би се уигравали и проверавали форму...

3. Сад ћу да видим са њима па ти јављам...

4. racunaj na mene laki ;)

5. da ne zaboravim, voleo bih da nosim dres sa brojem 10, 5, 1, 0, respektivno ako su slobodni! :)

6. Па имаш горе у мом претходном посту линковане репрезентативце и дресове па види.И изабери један од њих јер вероватно има више слободних .....

ЕДИТ: За десетак минута би могао неко да отвори собу за репку и спаринг тим , ако се он уопште окупи ,ако не , импровизоваћемо , пасс нек буде вука , лимит на 14 играча ..

7. Лаки, како ћемо? Ко хостује?

8. Чекамо Бонда да дође, али ако је сенка ту може он...

9. Е видиш , док сам ја писао едит ..... :)) ........па нек хостује неко са јаким нетом а да је присутан ...

10. Одржан је први тренинг репрезентације против спаринг тима.Тренинг је трајао око нешто више од 2 сата и на њему су се видели елементи које треба поправити у игри.Резултат јесте у другом плану ,али репрезентативци су добили са 10-2 у победама.Играло се 3 на 3 и 4 на 4.Све у свему треба поправити флуидност игре.А опет ,репрезентативци су доказали да заслужују места у репрезентацији и да су оправдано добили то више звање.

11. Оћу дсе пријавим за СПАРИНГ ЕКИПУ

12. Објасни ми како можеш ТИ да се пријавиш за спаринг екипу кад си у репрезентацији?

13. Ууууу Сјено , видео сабио и објаснио ........ има доста сличности богами ...

14. PA KAZE

JAJARE VUKA 2:5

DZANKEE - 3 GOLA

OLE OLE OLEEE

Na teren izasli ja dusan JORGAN

15. Завршено првенство?Које сте место?

16. Nije zavrseno...a koje smo mesto nemam pojma

17. Ostalo im je jos jedno kolo a imaju sanse za predposlednje mesto ;)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.