HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Pustite mene da završim još ova 3 kola do kraja pa neka To preuzme reprezentaciju od sledeće sezone.

2. Ма у реду , води их ти.
    Мада , ако будем био добре воље и ако будем имао подршку одређених играча , можда и ја преузмем екипу од следеће сезоне...........можда......

3. Vukajlija - PPP 0:7
    Kurac! Prvi i poslednji put sam vas poslušao, aaaaaaaa 3 olraund igrača, i šta bi? Deklasirali su nas, eto šta! Ne ide ta taktika pa ne ide, još sam izveo dvojicu od najboljih olraund igrača koje imamo i opet ništa! Ove poslednje dve igram po svom pa šta pukne pukne, jebeš olraund igrače kad niko ne može da se pohvata i sva trojica jure napred.

4. А ко ти играо у постави?И изјава ти је одма у старту погрешна

još sam izveo dvojicu od najboljih olraund igrača koje imamo

Иначе , дебакл , просто је немогуће да неко оволико натовари противника.....

5. Pitaj Senku, njega sam kao tvorca ideje o olraund igračima pitao koga da izvedem i izveo postavu koju je on predložio, i šta se desilo?

6. Mora neko da menja Lakija i Srbina , zaplesimo !
    http://www.youtube.com/watch?v=uHfdllJ1ZrE

7. Ne, rekao sam ti večeras protiv PPP.
    Sledeću utakmicu igra najverovatnije ova postava:
    Biošoker/ja - odbrana
    Lupus - sredina
    Džanki/Madafaka - špic
    I kraj.

8. Играли смо после , Јорган , То и ја , добили 2 од 2 утакмице у том саставу .... а сви смо "ол раунд" ....

ЕДИТ: То Шокере ! :))

9. ne seri da je 7-0 bilo?!!? pa bem mu mater sta bi sa onim sparing timom i tim forama? koliko ste uopste trenirali vi zajedno na bigu?

10. ne seri da je 7-0 bilo?!!? pa bem mu mater sta bi sa onim sparing timom i tim forama? koliko ste uopste trenirali vi zajedno na bigu?

То није исто такмичење нити екипе , Момире ;) , а та идеја још није реализована , не знам штза се чека , Лупус је као вођа тог спаринг тима ал ми ништа није јавио......

11. ali isti kurac, opet je big i opet je 3 na 3, i opet smo sranje! msm vi ste sranje, ja nisam :D
    salim se, odgledao sam mec i izgubili su zbog retardiranih gresaka, nisu nas probili ni jednom akcijom nego su jednostavno davali glupe golove, kao da igraju protiv nekih amatera.... ali bilo je trenutaka kad je ona formacija dobro djelovala, i mislim da bi trebali da se drze iste ali s'tim da se uigraju bolje, mnogo bolje....
    a uostalom, koga boli kurac sta ja mislim :D ionako sam dosao da vratim temu medj aktivne lolo

12. Realno, mi smo igrali mozda prosecno ali ste vi toliko gresili da smo stizali cak i da se zezamo i da menjamo postavu. Posle je bilo bolje mada smo se i tu malo vise zezali, probavali neke akcije i tako to. Mislim da je senka u pravu sa time da treba da igraju olraund igraci, tako je i kod nas a i kod ovih vodecih ekipa... ima nas cetvorica koji igramo jednako na svim pozicijama i uglavnom se mi i rotiramo u ovoj ligi, plus ponekad dvojica sto su recimo solidni nazad...

Jednostavno, fali vam mnogo meceva a i mnogo menjate postavu, ne moze tako.

13. Eo javljam se ja u tim pa me proverite i to sve kako ide.

14. Е Лаки, што се тиче овог спаринг тима, има нас 4 за сад, тако да можемо да организујемо нешто 3 на 3...

15. Сремски , не бих се кладио на то да би нас опет победили.....то јест "моју" екипу ....

Лупусу , дај нађи још једног па да играмо и 3 на 3 и 4 на 4 ....

16. Има нас 5 Лаки. Јави кад будеш хтео па да их организујем...

17. Xexe xe xexe
    E aj nek hostuje neko jebote .

18. Па , требало би да сви буду на окупу ,а то је тешко за извести.Када се вратим видећу шта може да се уговори.

19. Па кажеш неко оквирно време, ја им предложим и договоримо се...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.