HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. daaaaa. ekstra ideja... ko ovde uopste i zna da igra fudbal?

2. Паааааааа сад , то је мање више небитно :)) важно да се ми дружимо , хаха ....
    На пример ја знам , игро сам шпица као клинац , био сам паклено брз , још сам и учлањен у савез ..... мада то вероватно више и не важи ... :))

http://img695.imageshack.us/img695/7283/dsc00018sk.jpg

3. Jao klub !
    A ja citam haxball tim , ja mislim reprezentacija je tim vec za tp jebote , sta li prica Laki .
    Lepo , ali nema nista od toga .

4. Ја сам био голман док сам био млађи, бранио по овим бетон лигама а још ме и плаћали :) Имам и ја сличну књижицу, само белу која је у клубу... Могла би екипа са Хекса да направи неко окупљање на теренима за мали фудбал и баскет...

5. Ja znam da lomim noge na kvarno, bio bih savršena odbrana u nekoj kukuruz ligi!

6. у следећој сезони на сербиахаксболлерз играм у ЗП клану!

7. ЈУДО!

To sam mu i ja malopre napisao na SHBu lol

8. Али види , шта човек после да каже за таквог човека?Дао идеју за репрезентацију , члан управног одбора , репрезентативац .........и сад каже да ће да игра за неки тамо леви тим?

9. знао сам да ћете ми то написати...
    али боли ме уво, једва смо се скупљали, а овде ће ионако да играју други...

10. у следећој сезони на сербиахаксболлерз играм у ЗП клану!

Je l' to znači da više uopšte ne igraš za HBSV?

11. što, igram ja za reprezentaciju, a ti si sam rekao da tamo ne igra reprezentacija nego sajt tj bilo koji igrači, ispravi me ako grešim!

12. Pa, rekao je Laki da će od sledeće sezone on da vodi reprezentaciju na SHB forumu, i da ćemo se opet zvati HBSV.

13. Исправићу те ја.Од нове сезоне ХБСВ би требало да игра тамо , и ти то добро знаш јер си ми одговорио на мој пост где постављам себе на чело тима.....

14. Eeee, Laki na mene zaboravio, kad je u pitanju repka...sramota

15. rekao je, ali već sam bio u pregovorima za ulazak u taj tim...
    podržavam ja njega, tako treba!

16. Како Џанки заборавио кад нисам водио тим тамо ни једном ? :)) полако ....

Мадафака , овде већ имамо сукоб интереса ......

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.