HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Ajde ne svadjajte se sad...

Laki videcemo, mada uvek tako pricate pricate, pa ga ispusite...

2. Bioshocker je prošao prvu trećinu testa za ulazak u reprezetaciju, savladao je mene sa 3:2 u partijama...

4:0 madafaka
    1:4 Šoker
    1:2 Šoker
    3:1 madafaka
    1:2 Šoker
    -------------------------------
    madafaka sit 2:3 Bioshocker

3. Ovo govno mi opet guta postove . Madafaka je reko .

4. Шокеру , данас си одустао од дуела самном после мог вођства од 2 -0 ...... и хоћеш сад у истом дану опет да играш против мене?

А и добро знаш да сам ти рекао да можеш тек за месец дана , тако да заборави .....

5. Hahahahahahaha
    Zanimljivo je kako se vadis ...

Услови за улазак у репрезентацију.

Да би уопште били пуноправни кандидат за место у репрезентацији морате бити регистровани на овај сајт.
    Други услов је да имате минимум 2 дефиниције и 100 поена.
    Трећи корак је одигравање квалификационих мечева са три наша представника.
    То су : Џанки , Мадафака Шит , Лаки.
    Са сваким од њих се игра по 5 мечева у којима треба да остварите 3 победе за пролазак даље.За пролазак квалификација потребно је да победите сваког од њих троје.
    После квалификација Управни Одбор одлучује да ли да прими члана или не.
    Такође , Управни Одбор може да направи и преседан и да прими играча и ако није прошао све потребне провере ако сматра да је довољно квалитетан и од користи тиму.
    Ко не прође квалификације а има потенцијал , ставља се на листу потенцијалних каднидата.

U pravilima jasno NE pise , a ona dugo dugo stoje .

6. Занимљиво је како се понашаш детињасто ............ а ево , правимо измене у ходу , ми смо ионако млада организација која се тек изграђује .Добро си ме подсетио ...

Званично саопштење :

Временски размак између два покушаја за улазак у репрезентацију по старом систему је најмање недељу дана.

А и мислим да чу променити Мадафаку и мене као тестере јер нисмо баш у најбољој форми.Мадафаку плус зато што је Јуда и што је издао репрезентацију ......

7. stavi mene, da se malo zanimam :D

8. po cemu ti zakjlucujes da nisam u formi?
    pitaj sokera jesam li u formi, on je igrao sa mnom...
    to sto ti trazis ljude koji su nepobedivi da bi ih stavio kao prepreku za ulazak je druga stvar...
    a za donosenje odluka postoji upravni odbor, ako sam upucen...
    i pre donosenja odluka mora da se predlozi i stavi na glasanje...
    a to sto ti glumis diktatora, to je druga stvar...

9. Па лепо , имам очи , видим резултате и начин игре.Шокер те 2 пута заредом добио за репку , ниси напредовао много ни у тимској игри, само бесциљно кидишеш на лопту и не видиш ништа око себе ....
    Сећаш ли се ко је био најбољи у време када смо донели одлуку да Џанки ,ти и ја будемо тестери?А?И ми смо били непобедиви ,зато се и тај начин звао садистички ,јер нико није могао да га прође .... а и ко би га прошао показао би прави квалитет.Ми ,реално ,нисмо више најбољи у томе , и то већ дуже време , тако да је ред да се мењамо.Џанки можда и остане , очигледно је добар у томе :)
    Јесте , постоји управни одбор ал мислим да ти ећеш више бити у њему.Чак си и одјебао репрезентацију на важном такмичењу , мислим да не заслужујеш после тога ни место у репрезентацији.
    Ја не глумим диктатора , ја јесам диктатор ,али праведан и то одржава ред овде добрих 4 месеца ...
    http://kajgana.com/files/4/2011.02/ga_1.jpg
    Ако нисам , добар ,ајде , нек народ изгласа па ме мењајте ......
    -------------------
    А што се тиче нови тестера , ипак ћемо морати за то да окупимо управни одбор.

10. ma ok za reku, ocekivao sam jos sinoc da cete me najuriti...
    srecno vam onda bilo, a ja cu da besciljno kidisem na loptu i ne vidim nista oko sebe...
    a sto se tice meca sa Sokerom... odigraj to sa njim jer si novo pravilo doneo nakon sto je on odigrao meceve sa mnom...

11. Ја не глумим диктатора , ја јесам диктатор ,али праведан и то одржава ред овде добрих 4 месеца ...
    http://kajgana.com/files/4/2011.02/ga_1.jpg
    Ако нисам , добар ,ајде , нек народ изгласа па ме мењајте ......

nemoj ti da se poredis sa Gadafijem...
    jesi pravedan, videlo se u ligi, joces da delis kazne sakom i kapom, a kada dodje red na tvoj tim, onda se razvlaci i uvrce....
    a reci mi, sta si ti uradio kada smo imali problem sa onim trolom? sta si uradio kada je trebala da se igra medjuforumska liga?
    okrenuo si ledja, kapitenu nas, pravedni dikatoru!

12. Ово је јебена игрица

13. А шта си ти урадио по питању трола?То јест шта су остали генерално урадили по том питању?Мислим , исправи ме ако грешим али мислим да ништа.Само сте спемовали чет по хакс собама.Ја сам једноставно мењао шифре и то је било једино решење......и дан данас не знамо ко је то био....
    Ја ником нисам забранио да игра међуфорумску ,само сам се ја повукао , променио име тима ,чак и дао шансу свима са вукајлије да играју тамо и препустио вођење тима тамо.Као што већ рекох , нисам веровао ни знао да имам толики утицај , промениће се то од нове сезоне ....
    А то за мој тим и Елементе , ја сам на крају одиграо , изгубио неправедно и ником ништа ....макар се нисам курварио и чекао последње тренутке како бих написао на форуму да сам ту и да противника нема иако су ту били претходна два дана и питали вас да играте а ви ћутали , и то неколико пута.....а казну сте заслужили , ту нема говора....

14. oladite malo.. bez nepotrebnih svadja ljudi. :) samo opusteno! ajmo da igramo malo - http://www.haxball.com/?roomid=60db9d2e733a66015f539318647f39a34b9a1bf8deb7bc05550743b30ec81aa4&pass=1
    malopre

15. Laki, kazna 1 bod?

16. Ovako:
    1. Nemojte da se svađate zbog glupe igrice! Madafaka je prešao da igra za drugu ekipu, pa šta? Istina je da je trebao da najavi taj transfer na vreme, ali to nije razlog da se svađate. Izbaci ga iz reprezentacije, upravnog odbora i tog testiranja za ulazask u repku! Ionako si rekao da više nije u formi. Samo nemojte da se svađate oko igrice!

2. Laki je osoba koja je sve ovo organizovala, i održava nas na okupu već mesecima. Trudi se da bude pravedan prema svima (mada je prošle sezone nešto muljao sa lažnim Srbinom ;) ), i svi znamo da bez njega HBSV ne bi postojao. Istina je da ponekad pretera, ili donese neku pogrešnu odluku, ali ljudski je grešiti, a Laki se trudi da te greške ispravi.

3. Što se tiče ulaska u reprezentaciju, mislim da bi sistem trebalo da se promeni.
    Reprezentacija više ni nema neku značajnu ulogu, jedinio ako od sledeće sezone počnemo da igramo u SHB ligi. U tom slučaju, pošto se igra 3 na 3, ne vidim kako ćemo nas jedanaestorica (+ još neko) igrati tamo.

Dakle, pošto ionako Laki bira igrače, predlažem da on izabere 5, 6, 7 (koliko god hoćeš) igrača koji će biti reprezentativci. Ostali igrači koji žele da igraju za reprezentaciju će biti na spisku potencijalnih reprezentativaca (taj spisak ionako treba da se osveži).
    Tako će naš kapiten, a i mi ostali, znati na koga može da računa i s kime treba da trenira.

Uff, ja se raspisao. Razmislite o mom predlogu...

17. Madafaka sit је оптужен и проглашен кривим за велеиздају!Више није на списку репрезентације , нити у управном одбору , нити у тиму за квалификације.

Сада има 10 репрезентативаца и вероватно ће свако од њих добити прилику да игра у СХБ лиги и на пријатељским мечевима.Има ситуација када се тешко окупи изабрани број па мора да се надомести неки слободним играчем са списка , тако да , тих 10 ће бити база са које ће бити бирани играчи.Ионако нема Душана већ данима , а неки играчи су у паду форме.У следећој СХБ лиги ће играти ХБСВ , дакле репрезентација.Очекујем одазив свих , и помоћ стручног тима у вези организације и уговарања мечева.Ксела се показао као веома добра у уговарању мечева и очекујем од њега да буде мој асистент.Ипак је он ПР ;) .Следеће такмичење ће бити масивније , тако да имамо прилику да имамо још више победа него да је остало по старом ....

Јабу ,ми смо већ разрадили идеју за нови систем ,али она треба да се баци на папир и изгласа.......мислимо о томе ....

18. hvala ti što si bar jednom napisao moje ime kako treba!

19. Cekaj , da se baci na papir i da se izglasa ...
    Znaci glasate ti i Xela jel' ?
    Ovde ima gladnog naroda , dobro vodis , ali niko nece da slusa i sledi necije subjektivno misljenje .
    Stvari moras da gledas objektivno , i plus da budes castan , ono sto si radio na kraju je bilo sve osim casno i posteno . Da kazem bez dlake na jeziku da si ispao picka povodom toga , umesto da muski pretrpis poraze po pravilima . Ovako si nam samo pokazao nevidljivi kurac . Nevidljivi , ali ipak kurac . Po tudjoj guzici ne boli , slozices se . Ne mozes tako da delis kaznene i da pretis , a da ista pravila zaobilazis kada se u tom sosu nadje tvoj tim . Upravni odbor ne mogu da cine dva ligaska tima , ili jos gore , dva coveka . Opet kazem , moras biti objektivan i zadovoljiti vecinu . Znam da je tesko , ti si sposoban da vodis , ali sto se pravde tice , tu je mutna situacija . Ne mogu bas sve da objasnim u 10ak recenica .

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.