Jorgane mi smo počeli glasanje, overi poslednje stranice ligaške teme, odakle ti pravo da prekineš to glasanje i počneš ispočetka? Svima se svideo Senkin način, dosta njih je i glasalo.
Jorgane izvini pogrešno sam razumeo tvoj predlog.
Ako sam dobro shvatio ti hoćeš da se prijavi nekoliko njih i onda po Senkinom sistemu glasamo za trojicu najboljih? Ako je tako onda se slažem, i izvini još jednom :*
По мени идеално решење је Сенка, ако се он огласи да хоће да води и треба да води. Даље, ако сенка неће а ви хоћете мене ја сам спреман да прихватим тај изазов уколико немате ништа против...
е да приликом пријаве нагласите за коју област се кандидујете, нпр. 2 области највише...
а области се на пример Лига, Куп, Репрезентације, СХБ, ако има ЕСЛ...
O bože, koliko ste nesnalažljivi, ako na kraju ja budem imao najviše bodova, izjasniću se da li hoću ili neću to mesto (već sam rekao da neću), ako ne, onda drugoplasirani na listi preuzima, itd.
Pa jesi li sam rekao da nećeš da vodiš ligu već samo reprezentaciju!?
Senko mi biramo vođu za svaki "sektor" a ne predsednika.
I da, predlažem da predsednik ne može da bude onaj koji aktivno igra ligu, znači ukoliko hoće Laki mroa da ode iz Obilića, ukoliko hoću ja iz Vunea.
Е не ,то је глупо, мора да води више људи, али да када се расправља о њима они немају право гласа нпр, садашњеи одбор гласа о мечу нимиц облић без србина и шокера јер су они актери тог догађаја... капираш...
ne mozes da glasas za nekog ko nece da bude, recimo senka, to je glupo onda, ko se prijavi za njega cemo glasati, svi srecni svi zadovoljni.
Jorgane mi smo počeli glasanje, overi poslednje stranice ligaške teme, odakle ti pravo da prekineš to glasanje i počneš ispočetka? Svima se svideo Senkin način, dosta njih je i glasalo.
e, ali pravu je...
mislim, ajde ti na predsednickim izborima glasaj zamene, nema veze sto necu i sto se nisam prijavio...
Пази се Јоргане , казниће те Ксела ..... а гласало је стварно доста људи ... чак 4 или 5 ....
Glasaću ako mislim da si sposoban da vodiš to.
Laki odjebi, počeo si da smaraš.
Jorgane izvini pogrešno sam razumeo tvoj predlog.
Ako sam dobro shvatio ti hoćeš da se prijavi nekoliko njih i onda po Senkinom sistemu glasamo za trojicu najboljih? Ako je tako onda se slažem, i izvini još jednom :*
daklem, zelim da organizujem Ligu...
По мени идеално решење је Сенка, ако се он огласи да хоће да води и треба да води. Даље, ако сенка неће а ви хоћете мене ја сам спреман да прихватим тај изазов уколико немате ништа против...
Evo, prijaviću se i ja da vodim ligu.
Predlažem da se ovako izabere "vođa" za svaki sektor posebno.
е да приликом пријаве нагласите за коју област се кандидујете, нпр. 2 области највише...
а области се на пример Лига, Куп, Репрезентације, СХБ, ако има ЕСЛ...
Madafaka smatram da prvo moramo da rešimo ligu jer sve ostalo nije hitno i ne igra se u trenutku.
ма ок...
Pa jesi li sam rekao da nećeš da vodiš ligu već samo reprezentaciju!?
http://www.haxball.com/?roomid=423e03e7d28c8313b76ea998e6603102c0e566ba6b5ecd11bd87ca5c7f64551a&pass=1
Wanna play a little game? :)
Kick-a-XelA HAHAHA
Aaaaaa, izašlo mi iz brauzera! Čekajte, opet ću da kreiram, ili kreirajte vi.
Evo: http://www.haxball.com/?roomid=bda3d2e7b84aa516baa1b93cf0ab477f0e829b01616bf02a9ff9a527c5db5e15&pass=1
Senko mi biramo vođu za svaki "sektor" a ne predsednika.
I da, predlažem da predsednik ne može da bude onaj koji aktivno igra ligu, znači ukoliko hoće Laki mroa da ode iz Obilića, ukoliko hoću ja iz Vunea.
Е не ,то је глупо, мора да води више људи, али да када се расправља о њима они немају право гласа нпр, садашњеи одбор гласа о мечу нимиц облић без србина и шокера јер су они актери тог догађаја... капираш...
Oće li biti išta od sastanka upravnog odbora?