HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. To je već previše Laki fazon, ja sam više za izbor da ima 3 sektora i 3 vođe i 1 predsednik koji neće igrati ligu.

2. Oće li biti išta od sastanka upravnog odbora?

3. Jabučilo Upravni Odbor je raspušten budući da su se izbori organizovali, kao što i piše u prvom postu.

4. Jabučilo Upravni Odbor je raspušten budući da su se izbori organizovali, kao što i piše u prvom postu.

Na znam na koji prvi post misliš, ali nije ni bitno...

5. Post u kome sam rekao da ćemo oformiti ponovo Upravni odbor jer je sve boleo kurac za organizaciju, a sad im smeta to što smo sačuvali ovo na vreme, no nema veze :)

6. S tim što piše dok se Laki ne vrati, ali smo se dogovorili da bude demokratski izabran vođa a ne onaj sivonja.

7. Ксела који си ти фактор сада да нам намећеш правила ако управног одбора више нема?

Чињеница је да си неспособан да урадиш иоле компликованију ствар , као што је на пример организација избора за ..... нешто .... јебем ли га .... јер колико видим , сада радимо комплетну реорганизацију .......

Нова тема за изборе.Свако из лиге мора да се изјасни гласање , е тек када се сви изјасне имаћемо комплетну објективну слику а не субјективни Кселин нагон..

8. Kulovčino prvo pročitaj moje postove pa se javljaj, ja PREDLAŽEM a ne namećem.
    Inače, hvala ti na svim pohvalama koje sam dobio od tebe, to tek nisam očekivao, no nema veze, kako ti meni, tako ja tebi :)

9. Ne želim da igram Hax sa vama više, u poslednje 2 nedelje igra mi se samo tako ogadila. U Nimitzu su trenutno ova dvojca koji i ovako nisu do sad bili aktivni, ali ko zna, možda zaigraju. Ja uglavnom više ne želim da igram aktivno. Ponekad ću možda možda ući u sobu VUKAJLIJA, ali nije to to više. Jednostavno ne mogu da podnesem sav ovaj pritisak, ne treba mi to u životu. Kad-kad će možda pasti rekreativna igra, ali ostaje na tome...
    A nije isključivo ni da samo seruckam ovde, i da ću se već sutra predomisliti.
    Izvolte, organizujte se i nastavite da se koljete, sa ili bez mene, zar je bitno? Ljudi me uglavnom ovde nisu kontali, bilo je dosta svađa, opet kažem niste me kontali, često sam bio ponižavan i sav teret bi bio bačen na mene, neću zaboraviti ali nemam razloga da se cimam oko takvih stvari pa onda sve dolazi na isto.
    I sada neki rezime u vezi kompletne zajednice i igrača ponaosob...
    Kada je Laki pokrenuo sve ovo na osnovu madafakine ideje, očekivao sam ludu zabavu, internet druženje, ljubav među igračima, kao i svađu, ali onu pozitivnu, prozivke oko rezultata, ko je bolje igrao i tako to... Nažalost, da imamo noževe poklali bi se na spavanju i to je tužna istina... Ljudi imaju crnu mrlju u srcu i čudan sistem razmišljanja tipa: "E ako će on meni ja ću njemu jače" pa onda "Ma i on bi to meni uradio i ja ću" kao i "Kad mogu drugi mogu i ja". Inat je loš zanat i može dovesti samo do propasti. Svako treba da zastupa svoje interese, na prikladan način naravno, ali isto tako i da sasluša tuđe mišljenje, a mi smo bili malo više glasni. Toliko svađe, netrpeljivosti i neslaganja na jednom mestu... gadim se... Ne bih da komentarišem prljavu igru i sve. Ja ne kažem da sam cvećka, no, problem je što skoro niko ovde to i nije. Na sajtu Vukajlija oformili smo savez inatlija...
    Laki- Dobar igrač, uvek sam imao visoko mišljenje o njemu kao što sada imate vi, dok nisam shvatio šta je uradio na kraju prošle sezone i tada mi se skroz pomutilo mišljenje koje sam imao o njemu.
    Kole- Još bolji igrač, stupili smo u prijateljske odnose, ali postade Lakijeva marioneta... Ovo od njega nikad ne bih očekivao.
    Dakle, Obilić mi neće ostati u lepom sećanju.
    Xela- Inatlija, inatlija, usijana glava, tvrdoglavac, ali isto tako i dobar drug, ali bih ga na papiru simbolično nacrtao kao Jin-Jang zbog te promenljivosti u slaganju naših mišljenja. Nije ni on preterano čist, deli umrljanu istoriju sa Lakijem, ali znatno pošteniji i sve to priznaje.
    Ostale Vundžije su manje bitne.
    Elemente i ne znam, Miću je realno boleo i boli ga kurac za petljanje oko vlasti, dok se janpi često iz čista mira priključi i proziva. Ali dobro, Xela i ja samo bubuljičavi tinejdžeri bez mozga i svesti kako se može pročitati iz njegovih postova. I naravno tvrdoglavi i neodlučni Džanki.
    Dio je skroz kul i korektan lik, madafaka je imao ispade, ali prema meni je stvarno bio fer i biće, opraštam mu, no ipak se zbog njegove ideje ovde i koljemo. Arčeri su kul ako ne uračunamo par ispada u ligaškim mečevima.
    Lag, likovi koji nose neko prokletstvo u vezi svih HBSV takmičenja i koji su tu da uveseljavaju ovu besom napumpanu zajednicu. Kul likovi, sistem boli ih kurac. +
    Krajišnici.. Sanšajn na čelu, pojavi se ponekad, igra, takmiči se, stavlja vesele smajlije i ne uključuje se u rasprave. Dobar stav, ne šteti sebi čovek, igra na sopstveno zadovoljstvo. Jorgan je isto tako pozitivan, no uglavnom Koštunjav jer ne isprati neke bitne detalje, pa onda baca nepovezane spike o situaciji sa kojom nije kompletno upoznat. To, kul lik, šta mu kažete uradiće, samo nek se igra. Moje mišljenje: Krajina- skroz ok likovi.
    Zvezdale,
    Mikić, najbolji igrač, najpredaniji igri i najkoncentrisaniji. Njegov nekad preterani humor zna dobro da nasmeje, pozitivan lik in-game, na forumu mrtav ozbiljan. Stalno sputava moje mišljenje, doživljava me kao nižu klasu je li. Promenljivo mišljenje o njemu.
    Stele-Došo, popljuvali smo ga, on nas, polako se ugnezdio ovde, truje se Haxom, ali znajući da nikad nije u potpunosti pripadao Vukajliji drži predloge i zamerke po strani. Podržavam.
    Tim koji najbolje koristi klasičnu 2 na 2 taktiku.
    Kompaundovci su kul i pozitivni likovi, uglavnom se uvek slažem sa njima, trude se da ispadnu koliko toliko fer prema svima. Sve najbolje o njima...
    Snošaj, moji dobri internet prijatelji da ih tako oslovim, ponekad različitog mišljenja, imaju ispade, Lupus ponekad, ali za mene jedni od najkorektnijih i najrealnijih igrača ovde. Sve najklulje momci.
    I to je otprilike to, možda bih imao išta da dodam, ali mislim da je ovo ionako jedan od najdužih postova ovde ako ne i najduži.
    Odlazim, previše je ovo za mene, dakle ne pitajte me ništa u vezi lige ili kupa, od sad eventualno ponekad igram rekreativno. Želim vam svima sve najbolje i najlepše u daljem toku života i HBSV takmičenja. Živeli!

10. PREDLOG: Da se osnuje Savez Premijerligaša u koji ulazi po jedan predstavnik iz svakog tima, oni odlučuju o svemu!

11. Sokere, pa ne oprastast se od zivotra i pises testament :)

12. Ima još toliko toga da se doda, ali više nije ni bitno... Srećno vam bilo svima, bilo je ovo jedno lepo iskustvo i više manje druženje!

13. Madafaka taj predlog si već predlagao 3 puta, i odbijan je, ne kapiram što ga predlažeš opet,10 ljudi je previše, čik ih okupi sve na jednom mestu u isto vreme, broj je paran i dolaziće do sudara mišljenja, hoćeš još mana da ti nabrajam?

14. e da, i rekoh, pozdravite haxball.gr ;)

Znao sam da će do toga doći i zbog toga sam skinuo tvoju tabelu s neta na vreme, sad ću da organizujem sve lepo i slobodno možeš da odlepršaš.

15. ok, nešto mi se čini da će možda biti malo problemčića... :D
    tj nekih nula... i neće biti strelaca... ali ubacićeš ti to sam...
    a ovo nisam uradio da vas ucenjujem, već stvarno neću da radim više!

16. Koji moj spemujete obe teme identičnim komentarima!?

17. Madafaka rešićemo to, nije problem :)
    Pekky može nam se :p

18. Е сад ја да кажем нешто: Нисам променио мишљење ниокоме после ове ситуације, за кселу знам какав је (мени је још увек позитиван лик) и очекивао сам да нам тера инат овај пут, и јесмо се понели цигански, али опет мислим да је правда на нашој страни, Шокеру не знам што напушташ лигу, могли смо и сви да напустимо кад смо имали онај проблем са тролом па нисмо, и још је било ситуација проблематичних које смо решили, никоме није пало на памет да оде, једноставно тензија се мало накупила, негде је морало да пукне и ето мало свађе ово оно, требало би све да се врати на старо. Реме вам је најбоље рекао - ОБИЧНА ИГРИЦА, нема разлога да се препуцавамо, ено сад нам милица затворила тему због обичне текме, тако да званично немамо тему за лигу. Ксело не знам шта је требало теби и лакију да се овако пљујете, па зар због једне глупсе ситуације толико извређате један другог. Што се мене тиче сад ми је већ свеједно за бодеве, ако хоћете скините нам још, или нам дајте још, ја би само на миру да одиграм текме, да барем тих три минута у дану испуним мало позитивном нервозом, и да заборавим на остале проблеме. Можда вам је мало нечитљиво ово што сам писао, шта ћу , нервозан сам, немам сад концентрације да срочим све што ми лежи на души, ал још једном да поновим , правите огроман проблем низашта, опустите се ово је само игрица

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.