HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Нема шансе да нађете неког ко не игра лигу, а да се довољно разуме у хакс и нашу репрезентацију

Hellooooooo

2. oće neko da pravi sobu?

3. Ja sam zamislio da to deluje kao u realnom sportu, izglasamo predsednika saveza glasovima, i on bira ostale strukture kluba, ako su mu potrebne, iako misli da ne može sam sve da odrađuje. Znači sva odgovornost je njegova, jer su ga ljudi izabrali i ukazali mu poverenje, on može u toku te jedne sezone da smenjuje i postavlja koga god želi i da izmišlja i ukida funkcije. Gde ste još videli da igrači i narod biraju trenere? Mislim da je glupo praviti izbore za selektora reprezentacije, esl-a i sparing tima svake sezone, jer može da se dogodi da reprezentacija ne odigra nijedan meč tokom cele sezone, kao što ove sada nije, ako se ne varam.

Kao što sam rekao to je već previše Laki fazon, ali opet si u pravu što se tiče repke, mada bi sad trebali da biramo zbog SHBLŠ... Nemam pojma, kako kažu ostali.

4. Kao što sam rekao to je već previše Laki fazon, ali opet si u pravu što se tiče repke, mada bi sad trebali da biramo zbog SHBLŠ... Nemam pojma, kako kažu ostali.

ali Laki fazon funkcionise dobro, tako da to nije problem, samo nam treba neko da bude Laki a da to nije Laki lolo
    i da, mjenjacemo ga svake sezone tako da nece da se osili...

5. samo nam treba neko da bude Laki a da to nije Laki lolo

E to je već malo teže naći jer su svi sem vola generalno mirni.

6. Mozemo i veceras,sutra ipak idem.

7. Gde ideš? Aj ja ću sad da nađem Skočka, mogli bi da probamo da se nađemo večeras pre Lige Šampiona.

8. Samo ako moji budu tu.

9. Ako se ne okupimo tad jedino posle LŠ.

10. Alooo, pa nisam ja Xela bre xD
    Stavio sam avatar koji obično on nosi i vi me banovali -.-

11. AHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

12. Xela budite u pripravnosti posle meca.

13. Hajde okupljajte se :D

14. Udario grom u neki prijemnik tamo kod Skočimiša i ovaj nema internet sad ahahahahahhah

15. Iz senke je spreman,mozemo odigrati sada.

16. Udario grom u neki prijemnik tamo kod Skočimiša i ovaj nema internet sad ahahahahahhah

Ipak ćemo igrati sutra.

17. Ako i tad bude imao internet, ja ću iscimati Dušana za svaki slučaj, a možda i tvog drugara sa Bureka :)