HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Srbine imamo temu za ligu, ona je pod lokom da se ne bi spemovalo u njoj, ja sam zamolio Mulucu da je zaključa.
    Inače, Laki uđi na prvobitni masonski čet, imam par reči da ti kažem.

2. U stvari, pozivam sve na ovaj čet, da rešimo ovu situaciju svi.
    http://xat.com/HBSVUpravniodbor

3. Знаш како Коле , ово овде је вентил , нека квази рефлексија наших проблема у ставрно животу , не само проблема веће генерално нашег тренутног психичког стања у одређеној јединици времена.На пример , ја сам синоћ био гладан , а када сам гладан опако сам нервозна , плус сам додатно био нешто намргођен.И онда видим да , или ми се тако у том тренутку учинило да мали Шокер , Мадафака и Ксела оће да нас излерају на кварњака ..... и ту се мени дигне патка да аналитички срушим систем његовим недостатцима , све из осећања неправде.Ја сам створио систем , знам све његове недостатке , не може нико да ме убеди да ми треба да сносимо казнене поене, победа Обилића је регуларна.
    Остала дешавања су историја ....
    Али сад кад погледам из тренутног угла ,овако расположе и чио .... није било вредно овога .....

+1 на твоју изјаву Коле....

4. Ево да поновим сад што сам рекао ксели и шокеру, није мени стало до бодова, више сам то у инат захтевао због оне кселине текме из прошлог кола, ал нисам знао да ће овако све да испадне, жао ми је сад, и да могу одиграо би ону текму (и још сам био прилично нервозан то вече)

5. Ok, ako vam nije stalo do bodova ne kapiram što se ljutite zato što ste popili kazneni pravedno.

6. А да се одигра меч, мислим да осталима не би сметало ?

7. Ne smeta ostalima svi bi želeli da se odigra, ali ukoliko Nimitz ne želi da igra ostaju kazneni jer niste odigrali u legalnom vremenu, i ne, Laki to ne pokrivaju tvoja pravila jer se nije desilo ništa ovakvo tako da ne možeš da izvrneš i ovo.

8. http://www.haxball.com/?roomid=dd96bfcedcdf2724cfc3deb85e154e7400eddb02c8fc0cb880d576e460240e11&pass=1

Ај мало да заборавимо на ово и да уживамо у игри

9. Е овако, да изјавим и ја нешто за дневник. Сви сте почели све да гледате кроз бодове, јебали вас они. И није ми јасно зашто у првој лиги је било све у реду и играли смо опуштено, иако је била много неизвеснија, док у овој се зна шампион а сви гледају нешто да смуљају и изроваре.Оно што је у прошлом колу урадио Вуне и у овом Обилић је скроз по правилима, али је тотално цигански. Идете по принципу-види какав је он циган, е ја ћу да будем још већи. Зашто не можемо нормално да играмо, где се изгубио тај дух који смо имали пре месец дана? Питање које не може да чека је да ли ћемо наставити лигу. То искључиво зависи од нас самих и наше способности да прелазимо преко грешака. Ево ја први признајем да сам синоћ предложио казнене за Обилић иако су они одрадили све по правилнику, али ме изиритирало њихово понашање. ЛАКИ И КСЕЛО. Колико ви имате година? Напушавате се и вређате преко инетернета јеботе! Као неки интернет хулигани. Ја верујем да можемо да наставимо тамо где смо стали, без циганисања и јебања за бодове, а питање је да ли ви верујете у то?

10. Хм, један човек мора да води лигу ако хоће да одржи ред у њој. Реално треба реформисати и правилник и све. Овако кад су подељена мишљења у самом врху, како да очекујемо мир у лиги? Значи нама треба диктатор.

11. Реме, нема врха... Управни Одбор је распуштен данас...

12. Reme nema vrha, trenutno su u toku izbori za novog organizatora lige.

13. Знам али не треба да га има ни убудуће. Ево ја бих завео диктатуру. :)

14. Ja sam i dalje za malo izmenjeni Senkin sistem. Jedna osoba vodi jedan sektor jednu sezonu i ostane na vlasti jednu sezonu i tako u krug.
    A sektori bi bili:
    Liga i kup
    ESL (koji bi bio sparing tim + reprezentacija)
    Reprezentacija
    Sparing tim (koji Lupus vodi sasvim dobro i nema potrebe menjati ga)

15. I ako se vi slažete jedan predsednik saveza koji ne bi smeo da igra ligu.
    Edit:
    Reme inače tako je i planirano da funkcioniše ovaj odbor ali nije bilo vremena da se dovoljno razvije :)

16. I ako se vi slažete jedan predsednik saveza koji ne bi smeo da igra ligu.

Slažemo se, evo ja ne igram ligu.

17. Па не игра ни каизен лигу...

18. Нема шансе да нађете неког ко не игра лигу, а да се довољно разуме у хакс и нашу репрезентацију

19. 3 boda lupus
    2 boda jorgandzija
    1 bod laki

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.