СМарко не долази ни на тренинге , ни на ову тему , ниједном није играо за репрезентацију нити је био у плану , нема га ни у лиги.
Предлажем да га уклонимо са списка репрезентације на списак потенцијалних.
Неко је ушао са намером да нас посвађа. Ја се извињавам Ксели што сам га оптужио да је трол ако је то био он. Попиздео сам и изашао, тако да знате ако је неко ушао са мојим именом то нисам ја.
Prijavljujem se za kfalifikacije. Mogu bilo koju poziciju da igram.
SnobIvanKenjoBi fali ti još 30 bodova, skupi pa se javi...
al možemo ti i ja sad malo...
http://www.haxball.com/?roomid=cba4b552b94a6b5a71f108b82ee1ac0bd9060740b0f6489ee3f1d734b79b21b9&pass=1
pass stutgart
oćel biti meča danas kselo si tu
e
Јел се игра? ја сам спреман сад
I ja sam.
Klinac koji oponasa nase igrace u nasoj sobi molim da to ne radi. Smara.
Imaš li dokaza da je neko odavde to radio?
da stefane, kad je nama neko trolovao ja sam tebe optužio, a ti si rekao ne nisam ja, zašto bih to radio...
onda nemoj nas da optužuješ...
СнобиВанКењоби НЕ УЛАЗИ у репрезентациу
Nit treba , nit zasluzuje , ako Chavez , Skocko , Dzejms i drugi nisu u repki on nam je tek prekopotreban .
СМарко не долази ни на тренинге , ни на ову тему , ниједном није играо за репрезентацију нити је био у плану , нема га ни у лиги.
Предлажем да га уклонимо са списка репрезентације на списак потенцијалних.
DA slažem se...
imaš PVT
Sta se to desilo dok nisam bio tu i kakva su to odvajanja nastala kako mi Xela rece ?
ne znam ni za kakva odvajanja...
beše trol...
i ja popizdim i odem i dalje je samo ako si u reprezentaciiji i to aktivan u reprezentaciiji!
Неко је ушао са намером да нас посвађа. Ја се извињавам Ксели што сам га оптужио да је трол ако је то био он. Попиздео сам и изашао, тако да знате ако је неко ушао са мојим именом то нисам ја.
Neko se, izgleda, predstavio kao ja na Hax-u i kao verification poruku mi je poslato ovo, škk?
http://www.dodaj.rs/f/P/qu/3Z7MTRHb/james.png
Ne šaljite mi ova sranja, ljudi, nisam u vašoj reprezentaciji i uopšte nisam u toj vašoj priči.
Pekky nista se ne brini , trol kontrola je bila u pitanju ;)
Nemam dokaze , medjutim to je clan nikola96, on je taj zajebant.
Nebitno , neka radi to i dalje ako nema sta drugo da radi.
Hau inberezing :D Peki da si bio danas u igri, video bi :D Izvini za poruku.. Necemo ti vise slati nista...