HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Цео савез се распада , ова лига је једино што се за сад колико толико игра.Нема попуштања , правила су била јасна.Ниси стигао да се пријавиш - не можеш ни да играш.Пријавио си се , не играш , губиш утакмице.Дуб ће се вратити у недељу , понедељак.Тако да евентуално неће одигртати 1. и 2. коло , за осталих 16 је ту.Исто важи и за Ремеа и Јабучила , нису се снашли , јебига , наћи ће се следећи пут , знам да ово читаш Јабучило.Сремског и Николу је пријавио Џанки , не знам одакле му та идеја , није вас ни питао.Никола је рекао да неће да игра , Сремски , шта да ти кажем , изгубићеш све текме службеним јер НЕМА ЗАМЕНЕ ИГРАЧА!
    Ово је коначно и сви ви који би сада да играте са нама , а гле чуда има вас баш много у последње време , мораћете да сачекате следећу лигу.За репрезентацију знате условем не морам да пишем.Пасс нећете да добијете док не прође одређено време , играјте у јавним собама вукајлије са пасвордом "вука" , сви ви који хоћете а не знате репрезентативни пасс.
    На ову тему више нећу да пишем , овим је све речено.

2. Ruzno i detinjasto ...

3. Ако је неко од наших ушао да тролује и да нас посвађа онда стварно немам речи.

4. СМарко је избачен из репрезентације.Сада је на ширем списку.

5. Od kako ste mene išćerali nešto mi se mnogo svađate.... :D

6. Reprezentacija ?
    Koja reprezentacija ?
    Ona cija sam ja 2 clana sam skenjao..
    pih..

http://img810.imageshack.us/img810/7110/88026637.png

7. Чисто да знате да је ово обична бондова намештаљка

8. Kao što sam i ja hteo da namestim ali sam ispušio jer su Šoker i Srbin izašli i nisam uhvatio skrinšot...

9. Играте ли још?Ја би мало ако може ........... ако немате собу креираћу....само ако че неко да игра..

10. Jeste i 2 na 1 i sve , al za pola minuta 10 golova i jos ti hostujes pa mozes i da namestas , a igras i u reprezentaciji , mislim nije zdravo ...
    http://img820.imageshack.us/img820/5544/93120593.png

11. Izbacite Puraševića, on je trol!

12. Moje mišljenje je da ovo postaje previše zatvoreno ako samo članovi reprezentacije imaju pass onda će trolovi upadati u javnu sobu i neće moći normalno da se igra sa ostalima zaključak neko opasno zajebava i treba da provalimo ko a ne da uvodimo ovakve mere

13. Moje mišljenje je da ovo postaje previše zatvoreno ako samo članovi reprezentacije imaju pass onda će trolovi upadati u javnu sobu i neće moći normalno da se igra sa ostalima zaključak neko opasno zajebava i treba da provalimo ko a ne da uvodimo ovakve mere

Već radimo na tome :)

14. ša je ovo, jel može neka bleja igranje ili "trenirate"? :)

15. Surovi poslaću ti šifru preko privatne poruke, za'ebani smo mi :)

16. Do sad smo igrali Surovi, Laki, Dule i ja :)

17. Senko ,secam se toga, mada ja nisam igrao :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.