HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Џејмсе , немој погрешно да ме разумеш , али ако нећеш да играш за репрезенртацију ,а можеш , имаш сво право на то , чак бих и волео , онда не може да те тренира сенка чији је посао да тренира репрезентативце.
    -------------
    Џанки , и даље непремостива препрека.

2. Џејмсе , немој погрешно да ме разумеш , али ако нећеш да играш за репрезенртацију ,а можеш , имаш сво право на то , чак бих и волео , онда не може да те тренира сенка чији је посао да тренира репрезентативце.

Ma opušteno, nisam ja xela da se ljutim :D

(Xelo nemoj da se ljutiš)

3. Glupo je da vam ja pricam ali ajde, moram. Malo vam je cudan taj fazon da u ekipu moze da udje samo neko ko vas pobedi 3 od 5 u igri 1na1, posto se mecevi igraju uglavnom 4na4 i jace. Evo, polazim od sebe - 1na1 igram jedno 50% slabije nego 2na2 i vise, pogotovo slabije nego na velikom terenu. Totalno je nesto drugo u pitanju, kao dve razlicite igre. Zapravo, mene 1na1 nevidjeno smori, kad igram ozbiljno onda to budu neke partije gde se samo ceka a to je realno sranje... Mozda vam u nekom od igraca cuci mega talenat za timsku igru a ne date mu da se iskaze :D

4. Ајде нинџа, чекамо те.

5. Dule*, Reme, Jabu, oko 8 igramo?

6. Репрезентативци ХБСВ-а сада имају линковане профиле на репрезентативном списку.

7. bonde jebo te kurac, brisi post kad si vec zatvorio sobu -.-

8. Зезаторе , ел имаш ти твоју јебену тему?Е па тамо качи своје собе и линкове , одјеби одавде.

9. Nije to moja soba, samo su me zamolili da okačim tamo gde će je svi videti a nisam ja kriv što su onu premestili u igre da je niko ne vidi pa sad opet moramo spemovati HBSV. Vi masoni ste krivi jer vam je onoliko smetala tema. Sad morate da trpite nas rekreativce, šta da ti kažem. I ne možeš me ti terati iz tema, šta si umislio ko si, LOL. Laki je malo nervozan... Mojne si Xela, eee xD

10. Ma šta me boli patak, idi tamo željnice... otvaraj teme, kači linkove ovde si nepoželjan!!!

11. Ako ti nije bilo jasno šta sam gore napisao, ti pročitaj opet ali sa razumevanjem, polako, shvatićeš, nemoj se živcirati, nema veze ako nisi razumeo prilikom prvog čitanja, nije to sramota.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.