HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. CHAVEZE, DUŠANE, 'DE STE NESTALI?

2. A joj kako mi laguje u svakoj sobi!!!
    Valjda ce se srediti do sutra!!!

3. Ljudi, aj napravite klan ili koji vec kurac, tamo na serbianhaxballerz forumu. Ima nas vec dosta, planira se i liga i tako to, bice fino.

4. Pazi , ovo ne stima bas :

Ukoliko ne želite da igrate te kvalifikacije, bar se prijavite na turnir, da bude zanimljivije i da konkurencija bude veća. Za sada su prijavljena samo 4 člana: Lupus, Biošoker, Šerpas i Đejms. Prijave se vrše slanjem privatne poruke meni.

I sad npr. Dzejms pobedi , ali on je rekao da nece u reprezentaciju i sta onda ? Ispusimo kolektivno .

5. Арчери до титуле, але але!

6. I sad npr. Dzejms pobedi , ali on je rekao da nece u reprezentaciju i sta onda ? Ispusimo kolektivno .

ako djems pobjedi ja se obesim :D

Djemse salim se :* ti jebes!

7. Dzems odlično igra. Ako on pobedi neka uđe u rep onaj ko bude drugo mesto.

8. Dzems odlično igra. Ako on pobedi neka uđe u rep onaj ko bude drugo mesto.

A, ako ni drugo mesto neće u reprezentaciju? ;)

9. Onda onaj ko bude bio treće mesto :D

10. I sad npr. Dzejms pobedi , ali on je rekao da nece u reprezentaciju i sta onda ? Ispusimo kolektivno .

Baš tako. Ispušili ste ga kolektivno. To je turnir kvalifikacije, što znači da moraš da se kvalifikuješ ( ma ne seeeeriiii Bonde ? ). Dakle svrha toga je da prođeš trenutno najbolje igrače koje nisu u reprezentaciji, a tu sam i ja.

ako djems pobjedi ja se obesim :D

Djemse salim se :* ti jebes!

♥♥♥♥♥

Ma to se sad svi foliraju, šatro neće, ali će hteti ako pobede.
    U slučaju da neko stvarno ne bude hteo, prvi sledeći na tabeli dobija šansu umesto njega.

Ovo jeste jedini logičan izbor, međutim s' obzirom na to da ( makar je do sada tako bilo ) je i Lupus rekao da neće u rep., sve će da se svede na Šokera i Guslara. Što je opet negde glupo... Ne zbog toga što su oni loši, već što je mala konkurencija... Dovedite još igrača, da bude zanimljivije...

11. Оће ли бити на крају оног турнира између форума?

12. Mi smo sinoc igrali malo prijateljski sa Burekom, mada je nekim bilo laga a nekim sljakalo dobro. Liga ce biti, s tim sto nisu samo u pitanju forumi nego i neki klanovi sastavljeni od igraca koji su se nasli tamo na SH forumu. Mogli ste se prijaviti tamo, bilo bi dobro...

13. Могу да кажем да су СЕРБИАН ХЕКСБОЛЕРСИ тешке незналице и да немају појма да играју, драо сам их све 1 на 1....
    и 2 на 2

14. Jesi igrao sa garbahosom? :D Ocigledno nisi , inace ne bi imao takvo misljenje.

15. Ma lupa, bre, pusti ga. Ima dobrih igraca tamo, i to ne mali broj.

Inace, odigran je mini zajebantski turnir sa 3 ekipe, jedna sa vukajlije i dve sa PPP-a. Dzanki i Laki pobedili, bilo napeto ko u sarmi.

http://www.haxball.gr/league/view/842

16. Зашто ми да правимо клан тамо на њиховом форуму када већ имамо своју организацију овде?Не разумем , морам да се пријавим тамо да бих играо под именом које имамо овде?Ајде ,разумем за ове слободне који немају своју базуу,сајт,форум и то , али ми већ имамо тако да то не пије воду.
    Када се реши организовање те међуфорумске лиге , онда ћемо играти.
    ----------
    И да , питао ме онај Фабрегас да играмо са њима, против његовог клана.Кад боље размислим , није то изазов за репрезентацију , ми играмо само са великим колективима и организацијама а не са лигашким екипама.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.