HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Laki, imamo i mi forum pa smo se prijavili tamo, cisto da "budemo vidjeni" i budemo u toku kad bude nesto. Ne razumem u cemu je tacno problem da i vi to uradite ali ajde, kako hoces.

Bez uvrede, ali opet moram da primetim da si malo preozbiljno shvatio sve ovo oko vase "reprezentacije" i heksbola uopste.

2. Знам Срем , реко си ми једно десетак пута, ал чуо сам и први пут.

3. Dzabe, posto se drzis svoje (preozbiljne) price :D

Picite vi po svome, ja samo dao ideju.

4. Ја сам рекао да сам те чуо ,а не да сам те послушао нити имам зашто то да радим.
    Да ја нисам "озбиљан" ништа од овога не би ни било.А ја иначе не мислим да сам "озбиљан" у вези овога него сам само организован ,разлика је велика.

5. Ma ok, kapiram ja sta ti pricas, samo mi nije jasno sta je problem da se neko registruje i napise da postoji tamo negde tamo neka ekipa foruma Vukajlija. Ovako, kao igracete ako bude nesto ali se necete registrovati jer vec imate vas forum i reprezentaciju... jebem li ga, slabo ja kapiram pa se necu ni truditi vise.

Licno cu vam uruciti vajld kard ako bude organizovana neka liga, konkurencije nikad dosta.

6. koja je sifra sobe?

7. protiv tog predloga jer je mnogo trulo tako, al kako god ocete.....
    turnir je bio ok jedini problem je bio lag u pocetku i nesporazum sa lupusom/chavezom....

8. i sta sad...ko igra protiv mene lakija i madafake?

9. Јорганџија.

10. ајде ЈОРГАНЏИЈА, кад играмо?

11. Jebala vas nova šifra.

12. Jebala vas nova šifra.

Ne bi je menjali da nisi trolovao :)

13. Ma шта те боли туки Зезатроле, ти си ионако рекреативац зар не , ви имате вашу "Б екипу" која није масонска и лудо се забављате без обавеза.....

14. Laki otkad si postao takav Xela?

15. Od kad si ti Zezatrol.

16. Zezatore totalno si moderan sa tim tvojim "transfer , fejl , trololo" i ostalim sranjima .

17. koja je sifra za vukajliju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.