Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Igrali smo protiv Jajara ja , Jabu i Dzanki . Oni su imali 4 igraca s tim sto je jedan bio u rezervi za sledecu tekmu - ok . Dzanki brani nas dvojca jurimo po terenu . Utakmica 5 minuta , teren - Big . 5 minuta rezultat 2:2 ovi gase i kazu da se igra drugo poluvreme . Igramo - ja dam 2 gola - 4:2 dakle . Igramo idalje kad na polovini petog minuta (4:30) Dzanki izlazi , a prethodno je rekao: "telefon" . 4:57 fabreagas (njihov kapiten il' sta vec) kaze sluzbeni za njih . E ! Zato sto smo igrali sa dva igraca . Da je njima otiso igrac pa aj' .
U tom minutu ulaze jos 3 igraca sa njihovog foruma , znaci soba je bilo otvorena za sve njihove , tako da su planirali da menjaju razne postave . Izadjoh jer nema nikakvog smisla .
Šokeru, natrag u sobu!
Боли те курац , ионако је прјатељска , "службени" хаха који идиот.Тај Фабрефас је квалитетан идиот , клинац пре свега....
On je paljevina, ne obracajte veliku paznju na njega.
Fabregas, je l' to onaj spamer? Koliko dečko smara to nije normalno.
Nastavilo se , ali avaj ... Losa procena Fabregasa mada mogu reci da sam zadovoljan .
Dakle prva utakmica 4-2 rekoh vec . 2 gola Jabu , 2 gola ja . Druga utakmica posle 2 poluvremena od 5 minuta 2-2 (1 gol ja 1 Jabu) . Idu dva produzetka od 2 minuta . Nista . Igramo na Zlatan gol . To traje citavih 10 minuta i onda Dzanki prima gol . Predugo je i ostavljamo 1-1 . Sve je greska lose procene (ne nase) , predugo je trajalo .
Dzanki svaka cast , odlicno si branio , nisam se pokajao , s tim sto sam te video da odustajes u nekim momentima , znam , vreme nas je sve ubilo .
Jabu , svaka cast i tebi , s tim sto bismo mogli da popravimo timsku igru koja je inace bila na zadovoljavajucem nivou , mada konkretno mislim na pretezno dodavanje lopte kao sto to oni cine . Al opet , nije svaki pas mogao biti uspesan . Ono sa cuvanjem ledja kad neko od nas ima loptu je stvar koja se pokazala korisnom .
Sve u svemu sam zadovoljan , sledeci put bi jedno poluvreme bilo pozeljno .
Da li da jos jednom pomenem da sam zadovoljan ? :)
Prijateljska utakmica
HBSV - Jajare
U pobedama
Za HBSV igrali:
1. Jabuchillo
2. Dzankee
3. Bioshocker
Prvi meč:
Jabuchillo 2g
Bioshocker 2g
Drugi meč:
Jabuchillo 1g
Bioshocker 1g
Šoker je već objasnio sve pojedinosti. ;)
Ja sam lično zadovoljan kako smo igrali. U nekim situacijama smo se odlično slagali, ali smo u nekim smetali jedni drugima.
Ono što me zabrinjava je ponašanje mojih saigrača koji su četovali za vreme meča iako sam ih zamolio da to ne čine. To je posebno nezgodno zbog sledećeg obaveštenja:
Po pravilu, ako za vreme ligaške utakmice neko od igrača četuje, njegov tim automatski gubi meč! Čet je dozvoljen samo pre, posle i u pauzama između mečeva, nikako za vreme meča!
Šokeru, hoćeš li da te ubacim na spisak igrača za SHB ligu?
Utakmica 4 kola SHB lige
Utakmica će biti odigrana u petak u 21:00h.
Reprezentativci, dobili ste pvt-ove.
DA !
Хоћу и ја тамо на списак.
Ja i Chavez spremni za tu ligu !
Sto se tice meca protiv Burek klana, jel vi hostujete/
Da vam kazem , ono na SHB uopste nije lose , ne znam zasto ne zelite da igrate , ja hocu da igram i da se trudim da nas tim bude sto bolje plasiran .
Тамо не игра ХБСВ , тим се сада зове вукајлија , што значи да може да игра свако са сајта , био репрезентатвац или не , на Јабучилу је да одреди.
Pa svi koji igraju su HBSV i ucestvuju u tim desavanjima :P
Ти ниси у репрезентацији ....
Nisam , ali HBSV je siri pojam .
Utakmica 5 kola SHB lige:
Razjareni Klan - Vukajlija
Meč će se odigrati u četvrtak u 21:00h (posle meča sa Drvosečama).
Slobodan sam celo vece sutra .
super, tu si ako ja ne budem mogao, ali verovatno hocu...
tj za prvu sigurno hocu, a za drugu ne garantujem...