Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Džanki, oćemo li učestvovati u onoj međuforumskoj ligi?
Uđi u sobu Vukajlija ako hoćeš da igraš, pass znaš...
EDIT: Soba je zatvorena.
Оћу бате, долазим, само да узем ас
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6917770/ko-je-sad-ovaj-jabu-i-zato-misli-da-me-je-briga-za-njegovo-miljenje.jpg?imageSize=Medium&generatorName=picardwtfmad
dzanki i ja smo tu...
ako hices i ti da igramo sad ajde...
ne...
ali hajde da vidim je l ima neko da hoće sad pa ako hoće, da pikamo...
Ovo je pvt koji mi je stigao od The Rock has come ba, tj od Lakija:
Најспособнији си од свих да водиђ један такав посао ,само ти треба одобрење ауторитета ,да се тако духовито изразим.Дакле ЈАбу ,шта кажеш?
Dakle, ja sam novi kapiten.
Poslao sam svim reprezentativcima pvt, da vidim na koga sve mogu da računam u međuforumskoj ligi.
Madafaka, ako si zakazivao neke mečeve, obavesti me o tome.
Ajde da pokušamo da se organizujemo, pa da odigramo tu ligu kako treba!
nisam ništa...
TU SAM!!!!
čekaj pvt od jabučila
Igrači koji su se prijavili za SHB međuforumsku ligu:
2. Madafaka sit
3. Dzankee
4. XelA
5. BojanBojanBojan
6. Srbin1389
7. Bioshocker
8. Chavez
9. Dusan1001
Ako neko ko nije na spisku reprezentativaca želi da igra, neka se javi ovde na forumu ili meni na pvt.
Ево и званично да дам потврду да је Јабучило нови капитен и организатор утакмица које ће се играти у оквиру међуфорумске лиге на СХБ форуму.
Проматрам вас :))
И да , екипа која игра тамо ће се звати "Вукајлија" , не ХБСВ , тако да сви регистровани тамо могу да промене клан у "Вукајлија" ......
nestala mi tema iz aktivnih pa samo da je vratim :D
Smorio si Zezatrole ozbiljno.
Zezatrol privlači pažnju u stilu Dejana Cukića...
feeeeeejl
http://www.haxball.com/?roomid=52ad8b4a78bbe7aa13e03551ec5120dc39abbf91f16b0e32bd1e54163ef8ad1b&pass=1
Utakmica 6 kola SHB lige:
Utakmica će biti odigrana u četvrtak u 20:00h.
Utakmica 5 kola SHB lige:
Utakmica će biti odigrana u četvrtak u 21:00h.
Utakmica 4 kola SHB lige:
Utakmica će biti odigrana u petak u 21:00h.
Igrači sa spiska, dobili ste pvt sa pitanjem koje ćete mečeve tačno moći da igrate.
Izvinjavam se ako sam vas smorio sa tim pvt-ovima. ;)
Svi dole pomenuti igrači neka naprave profil na HBS forumu ako to već nisu uradili:
Igrači koji su se prijavili za SHB međuforumsku ligu:
2. Madafaka sit
3. Dzankee
4. XelA
5. BojanBojanBojan
6. Srbin1389
7. Bioshocker
8. Chavez
9. Dusan1001
Ako neko ko nije na spisku reprezentativaca želi da igra, neka se javi ovde na forumu.
OBAVEŠTENJE:
Klan Jajare nas je pozvao da sada odigramo prijateljsku utakmicu sa njima.
Trebaju mi dvojca raspoloženih da odigraju taj meč sa mnom, ne moraju da budu na spisku.
TU SAM! OVDE SE JOS NIKO NIJE JAVIO!