Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
samo da odigram ligasku, nisam imao struje pola sata...
Ja sam usrao samo tako...
Ја могу да играм
Madafaka
Džanki
Srbine
XelA
Dobili ste pvt-ove.
Razjareni Klan - Vukajlija
Igrali:
Srbin1389
Madafaka sit
Jabuchillo (zamenjen na poluvremenu)
Dzankee (ušao na poluvremenu)
XelA (nije grao, bio je prisutan)
Strelci:
Madafaka sit 2g
ja dao 2 gola :P
steta sto nisam jos 1 :(
Све у свему нисмо лоше играли, пресудиле безвезне грешке
Pa kao i u prvom, 2 glupe greške i propade meč...
КАД ЈЕ ЏАНКИ БРАНИО, ХБСВ ГОЛ НИЈЕ ПРИМИО!!!1
Ja sam kriv za poraz protiv RK-a, primio sam 2 gola u prvom poluvremenu potpuno bezveze...
Što se tiče mojih saograča, zadovoljan sam njihovom igrom. Zadovoljan sam i zbog toga što su se pojavili na vreme (osim Džankija - Džanki nemoj da kasniš sledeći put).Takođe mi je drago što su uslišili moju molbu i skoro uopšte nisu četovali. :)
Jabu, nije mi radio net ceo dan
jel to znaci da ste zadnji tamo u toj ligi?
Тачно...али сада је дошао ЏАНКЕ ДА СПАВЕ ХБСВ
Večeras bibilo lepo da se okupimo u pola 9 da odigramo sa nekim random likovima kod našeg hosta
npr senka (ako bude raspoložen) ili neko drugi napravi sobu bez passa sa imenom 3 na 3 i odabrana trojica bušimo random likove :D
Ајде бар победите вечитог ривала :)) то је убер гушт.....
vezbao sam 2 sata, 3 na 3 na velikom, super likovi, samo se neki ludak izdrkavao ne nekog drugog jer nije igrao ,,savrseno''...
Да подсетим Компаунд и Нимиц да одиграју свој квалификациони куп меч.
Jabu brate, kad igramo?
u 9... imas PVT
де је јабу