Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јаооо обавезе, да урадите домаћи за понедељак?
Петак је, контам да идете у град јебени, само дођите на 10 минута да вам објаснимо пар ствари па идите у град
Мојне да ми спемујете тему , имате СХБ тему за договор па тамо општите.
Значи ЋАО, СЛУЖБЕНИ!!!ЛЕПО СМО СЕ ДРУЖИЛИ ДЕЋКИ
Cestitam,ipak ce se odigrati ponovljeni mec!
Vukajlija - Burek
Utakmica je odložena po odluci admina SHB foruma.
Čim se dogovorimo oko novog termina bićete obavešteni...
Igrači sa spiska su dobili pvt sa pitanjem kada su slobodni sutra.
2. Madafaka sit
3. Dzankee
4. XelA
5. BojanBojanBojan
6. Srbin1389
7. Bioshocker
8. Chavez
9. Dusan1001
Znaci nastavljamo od 2:1 za nas,67 sekunda?
ne, igramo ispocetka!
A pricali ste o nekome fer pleju.
Ipak,sutra ce nam igrati i najjaci igraci,mozda je i bolje sto su odlozili,nadam se da vam opet nece pucati server.
Nece server, ali trenutno mi puca kurac sto ce vam igrati najbolji igraci.
To me ne zanima puno. Hvala Bogu pa ste i taj kredit potrosili,admini su provalili vase cake.
stefannpXE, nemoj da pričaš gluposti. Poneo si se k'o đubre, i bolje ti je da ćutiš...
To nije odgovor.
THE ANSWER IS NO!
U redu, vec si odgovorio, a i mislim da nema potrebe da to trazim vise.
Jabucilo,molio bih diskusiju bez vredjanja,jer to ne vodi nigde.
Ja samo govorim šta mislim. Kao što sam rekao na SHB forumu, smatram da si se poneo nezrelo i nesportski tj. kao đubre. Molio bih te da više ne pametuješ i da prestaneš da spemuješ ovu temu tvojim komentarima u vezi utakmice.
Nemas razloga tako da mislis, inace admin sa SH foruma mi je rekao da vam je ovo zadnja opomena , da ako jos nesto uradite slicno ,ide diskvalifikacija,tako da sutra necete moci da upotrebljavate prljave fazone.Moj zadnja poruka pre utakmice na ovoj temi,ako ti bas tako zelis.
Edit: Hvala madafaka na ispravci!
Ako sam dobro prebrojao ovo ti je četvrta zadnja poruka do sada, a i da ti kažem da se kaže poslednja a ne zadnja.
lololo
Cisto da je stavim u aktivne teme ...
ko ce sad da organizouje kad Jabu nije tu...
Dzankee je l ti rekao Jabu kada je tacno utakmica?