HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Nova soba, dobili ste svi pvt-ove!

2. znam da necete...
    problemi na Hax serveru...
    desavalo se vise puta u random sobama, ako sam u pravu a jesam... :P

3. Poslao sam adminu tamo dokazni materijal...

4. problemi na Hax serveru...
    desavalo se vise puta u random sobama, ako sam u pravu a jesam... :P

Oho ako vidis ovo razumes da zbog baga na serveru sobe puiknu odjedom, meni se desavalo da sam hostovao i da mi se soba zatvori sama od sebe bas juce mi se desilo...

5. Mi svakako veceras ne mozemo igrati, ako admini tamo kazu da se mora igrati nova,onda cemo videti neko drugo vreme...

6. Stefane, sto sluzbeni, zato sto je pukao host?

7. meni se desavalo da sam hostovao i da mi se soba zatvori sama od sebe bas juce mi se desilo...

Potvrđujem, bilo juče na treningu...

stefannpXE, daj da odigramo, poslao sam ti pvt! Nećete valjda službeni da tražite???

8. StelexD

Nemoj da kenjas mnogo, ako necete da igrate sluzbenim dobijamo.....dao sam vam gol u 8. sekundi meca...jao jao 18+

9. Mi smo poceli, e sada sto se host nije ugasio kada ste vi poveli,nego kada je nas igras dao 2 gol i kada si ti prekrsio pravilo da se nista ne sme pisati....

10. vauuuuu prekrsio sam pravilo.....neee

ponasas se ko dete od 7 godina...i rekli su da odigramo novu...i ajde zato ulazite ili dobijamo sluzbenim i ne kenjaj kao sto uvek radis

11. problemi na Hax serveru...

Potvrđujem.

12. Ako bude trebala da se organizuje nova, skupicu bandu, ovako...

13. Рекли су да одиграмо нову, и довлачи се овамо или Г У Б И Т Е.

14. Ajde sad da odigramo, ne shvatam šta je problem?

15. nije pravilo, nego molba...
    i napisao je jednu recenicu, host nije zatvorio nego se sjebala soba i reci mi ovo
    Sta ste vi planirali, da zavrsite za 2 minuta ovo, pa sad kao ne mozete?
    Nije nego cekate odgovor admina kao najgore ______________ jer hocete na kvarno da dobijete. to je moje misljenje, ako nisam u pravu slobodno me ispravi

16. Стеле сине...знам да би дао буљу за 3 пишљива бода на неком левом хексбол сајту, него дај да одиграмо са вама незналицама да вас оперемо лепо...па да на миру гледам филм?

У 8. секунди сам вам сломио екипу, ееее моје бурегџије, још сте млади и зелени..

17. Brate,vidi ovako,svi imaju neke obaveze,koje su bitnije od igre...

18. Брате...види овако....сви имамо обавезе...АЛИ ТО СУ ЈЕБЕНИХ 10 МИНУТЕ, НИЈЕ САТ ВРЕМЕНА, И ЗАТО ДОЛАЗИТЕ ОВАМО БУРЕГЏИЈЕ

19. Onda se potrudite da dogovorite vreme koje vam odgovara, plan je bio u 9, poceli smo u 9 i 10 a u 9 i 15 vi vec ne mozete... kako dobra fora :D

20. Svi su imali ugovorene obaveze u minut...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.