Saradnja bi bila višestruka i korisna za obe strane, recimo ja kao predsednik iste bih bio host za mečeve reprezentacije. Tražimo samo podršku na sledećim izborima i mesto u upravnom odboru HBSV-a.
Ми смо исувише моћна организација да би се уопште замајавали са маргиналцима.ХБСВ је институција!Има нас у свим круговима и најмоћнија смо фракција на овом сајту!
Што се тиче репрезентације , Реме , можеш увек да играш редовне и вандредне квалификације.А што се тиче ове међуфорум лиге , ту можеш да играш иако ниси у репки , јер она не игра тамо.
Лаки - председник савеза , капитен репрезентације и члан управног одбора.
Ma dobro nego htedoh da te pitam, iako nisam igrao dosta mečeva (službeni rezultati) na sedam utakmica dadoh 11 golova, slab sam igrač jedan na jedan. Al sam dobar špic, za tim odličan, viš kakve ponude ovde pršte po forumu. :)
A drugo ZSV je najjača stranka na Vukajliji, pa bi valjalo spojiti najjače u svojim oblastima zarad još boljih rezultata.
E da kažem nešto o Savezu, raspao se tj postoji jer postoje Liga i Kup inače je puk'o skroz.
Reprezentacija kao nešto radi, igrali smo 2, EEEJ 2 meča za 2 meseca doduše bilo je još par pokušaja, inače juče je bilo ravno 2 meseca od kako je Savez počeo sa radom ...
Međuforumska liga, umesto da su se skupili svi najjači i pocepali im pičku mi se jedva sastavljamo, neku bojkotuju neki su se prijavili pa ne javljaju.
EEEEEJ bre ljudi pa koji je to kurac od reprezentacije?!?! Da stavimo mi svi prst na čelo i da se zapitamo! Ona je sada neko ime, neki kurac, samo za one koji još nisu ušli u nju a žele to, kad udju razočaraće se.
EDIT: HBSV bi mogao da preraste u neku vrstu konglomerata tom saradnjom sa ZSV-om! Nije loše!
Madafaka ako možeš ti ugovaraj mečeve, ja sam pokušavao svud i svud me odbijaju, a i kup i liga su trenutno najbitnija stvar, mečevi reprezentacije su u senci jer nema nijednog protivnika, sledeći meč ćemo odigrati za 9 dana, to garantujem.
u super baš si me obradovao...
nemam ništa protiv tebe, znam da si pokušavao svuda....
ali ako neko drugi može, zašto ne pokuša, Dzankee je hteo da organizuje neki prijateljski protiv Bureka, ne znam šta je s tim...
samo hoću da kažem da to što ti imaš tu funkciju ne znači da neko ne može da pokuša da nadje protivnika... sistem je kriv...
I još jedno pitanje, Ko nas je prijavio za tu medjuforumsku ligu?
Džanki nisi me dobio zadnjih 10 mečeva, o čemu da pričam sa tobom? :P
Jedini igrač koji može da me dobije u 9 od 10 je Senka, svi vi ostali nemate pojma :P
a?
Ми смо исувише моћна организација да би се уопште замајавали са маргиналцима.ХБСВ је институција!Има нас у свим круговима и најмоћнија смо фракција на овом сајту!
Што се тиче репрезентације , Реме , можеш увек да играш редовне и вандредне квалификације.А што се тиче ове међуфорум лиге , ту можеш да играш иако ниси у репки , јер она не игра тамо.
Лаки - председник савеза , капитен репрезентације и члан управног одбора.
Ma dobro nego htedoh da te pitam, iako nisam igrao dosta mečeva (službeni rezultati) na sedam utakmica dadoh 11 golova, slab sam igrač jedan na jedan. Al sam dobar špic, za tim odličan, viš kakve ponude ovde pršte po forumu. :)
A drugo ZSV je najjača stranka na Vukajliji, pa bi valjalo spojiti najjače u svojim oblastima zarad još boljih rezultata.
To, to, kad sam ga video pomislio sam na HBSV :D
Reme, dođi u Vune i zagarantovano ti je mesto u repki i u savezu :P
E da kažem nešto o Savezu, raspao se tj postoji jer postoje Liga i Kup inače je puk'o skroz.
Reprezentacija kao nešto radi, igrali smo 2, EEEJ 2 meča za 2 meseca doduše bilo je još par pokušaja, inače juče je bilo ravno 2 meseca od kako je Savez počeo sa radom ...
Međuforumska liga, umesto da su se skupili svi najjači i pocepali im pičku mi se jedva sastavljamo, neku bojkotuju neki su se prijavili pa ne javljaju.
EEEEEJ bre ljudi pa koji je to kurac od reprezentacije?!?! Da stavimo mi svi prst na čelo i da se zapitamo! Ona je sada neko ime, neki kurac, samo za one koji još nisu ušli u nju a žele to, kad udju razočaraće se.
EDIT: HBSV bi mogao da preraste u neku vrstu konglomerata tom saradnjom sa ZSV-om! Nije loše!
Madafaka ako možeš ti ugovaraj mečeve, ja sam pokušavao svud i svud me odbijaju, a i kup i liga su trenutno najbitnija stvar, mečevi reprezentacije su u senci jer nema nijednog protivnika, sledeći meč ćemo odigrati za 9 dana, to garantujem.
u super baš si me obradovao...
nemam ništa protiv tebe, znam da si pokušavao svuda....
ali ako neko drugi može, zašto ne pokuša, Dzankee je hteo da organizuje neki prijateljski protiv Bureka, ne znam šta je s tim...
samo hoću da kažem da to što ti imaš tu funkciju ne znači da neko ne može da pokuša da nadje protivnika... sistem je kriv...
I još jedno pitanje, Ko nas je prijavio za tu medjuforumsku ligu?
Pa pokušavajte, je l' neko zabranio?
Niko nas nije prijavio, mi smo predstavili HBSV a oni su sve predstavljene timove ubacili u ligu.
O kom Senki mi pričamo?
http://www.dodaj.rs/f/3P/ik/1UyOEKSY/untitled.png
Prisustvovao mecu...sta reci..
Povratak u aktivne teme ...
http://www.dodaj.rs/f/29/mF/mnNgPAz/untitled.png
http://www.dodaj.rs/f/3W/SJ/3zPLS7uT/untitled1.png
Pfff, i ko je prvo mesto? :P
Браво Ксела, џаба кад вас све бијем лагано 1 на 1...
елем
Ко може ДА ИГРА У ЧЕТВРТАК 20 30 ПРОТИВ ППП-А?
Džanki nisi me dobio zadnjih 10 mečeva, o čemu da pričam sa tobom? :P
Jedini igrač koji može da me dobije u 9 od 10 je Senka, svi vi ostali nemate pojma :P
http://www.haxball.com/?roomid=1631c048ca0375139973349fecfd7ae045ee4f3661ff1def0714ea68af234336&pass=1
Ja ću MOŽDA moći. Kao što sam napisao, vraćam se kući u to vreme, i jedino da s vrata sednem za komp. :P
Da da, kako da ne.
Odnos u pobedama 89 - 11 za mene
Carevi, ako se vec lozite na to igranje 1na1, registrujte se na onaj ESL sajt i videcete sta ljudi rade. Strava i uzas kako neki igraju, ludaci...
Inace, Laki, mogli bi ovih dana da odigramo jedan prijateljski mec 3na3, eventualno 4na4 ako bas mora.
Ma jok, 1v1 na internom nivu je do jaja, sve preko je smor :)
Ко може да игра ВЕЧЕРАС У 20 30 ПРОТИВ ППП-А?