Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Срем , могли би , да пробате да нам се реванширате за онај пораз :)) 6-1 било у победама.Али , није фора ни мало да играмо 3 на 3 , ако се сведе на то нећемо ни играти.4 вс 4 и 5 вс 5 једино долази у обзир.Играћемо када обе екипе буду могле да окупе најјаче поставе.
Па сад ти види да ли ти ово одговара па се изјасни.ХБСВ ће ће пробати да изађе у најјачем саставу.
Pa moze i 4na4 mada je to realno guzva i sad skoro svi igraju 3na3 na velikom. A sto se tice poraza... sami pocetak naseg timskog igranja pa se ne uzrujavam previse, sad je to mnogo drugacije. I naravno da sam mislio na najjace postave, iako je frendli mec.
Пробаћећемо да изађемо у најјачем саставу
Ма каква црна гужва , 4 на 4 је савршено за биг.Шта да радиш са три играча на бигу?!Да се играмо јурке....не схватам ко је покренуо ту идиотарију да се игра 3 на 3 на биг терену ....овако бар имаш неку тактику....5 на 5 је можда , можда мало већа гужва , али је опет боље од 3 на 3...
5na5 bolje od 3na3? Ti mora da se zezas sad? 4na4 je apsolutni maksimum na velikom a da je igrivo, mada i tu ima zabijanja dosta. Svugde se igraju lige i turniri 3na3, ali ajde.
Tako imas i prostora za akcije i svasta nesto, nema nikakvo jurenje po terenu. Sa vama moze prijateljsku 4na4, nije frka.
Добро ,ајде сад нешто оквирно , када и у колико?
Pa mozda moze i veceras, sta znam. Mi sutra u 9 igramo sa burekom, u subotu nista i u nedelju opet liga. Aj ti predlozi pa cemo mi nekako prema vama da se organizujemo.
Недеља , негде у интервалу од 6 до 8 ?Требаће нам добар хост , ми имамо 3 потенцијална али не знам да ли могу да држе 8 играча на терену.За сваки случај спремите и ви једног.
Aj sad nadjite bar trojicu da odigramo ovu ligu.
http://www.haxball.com/?roomid=e85a1797b6dd0f6a0ada6ac084b0a34e9ed99e96eb137885090be1f5fbf2b3d1&pass=1
pass: ziga
Да не заборавим, изгубили смо 4 3....
лоша играп ојединаца, мада није ни битно..
следеће колко играмо ја мадафака и ?????????, треба нам један играч на средини
A ti si se isticao?
Aj ne proseravaj se, sereš nešto za odbranu a šutnuli su 3 puta na gol dok si ti branio, ne znam ko te postavio za kapitena, počeo si da smaraš i da mi ideš na kurac. Šoker se nije snašao prvo, samo je jurio za loptom ali je kasnije briljirao sa dva gola, ja sam asistirao tebi, Šokeru i sam dao jedan gol, kog pojedinca? Četvrtog igrača?
Što se tiče utakmice, uslovi relativno dobri, odlična igra PPPa u početku, kasnije kada smo se uigrali realno mogli su malo šta, mada su ta 4 komada u prvoj presudila. Čestitam im i ovde još jednom :)
Џанки се сам јавио а ја сам га самоиницијативно поставио , дечко има жеље да се докаже па сам му дао прилику.....
Laki to je bilo retoričko pitanje :)
Свеједно , Џанки не ради свој посао како треба , у недељу би требало да игра ХБСВ репрезентација френдли меч са ППП-ом , па ћу вам на том примеру показати како се води озбиљна екипа и како се триумфује!
Џанки је извео 3. поставу.. :))))
Него следећу играмо сутра у 21!
Него следећу играмо сутра у 21!
Dobro, onda se oprosti od te 3. postave pošto mi ne pada na pamet da zaigram dok si ti kapiten, a verujem ni Šokeru (ako ipak razmišlja o igranju ubediću ga u suprotno) pa da vidimo koga ćeš da izvodiš.
Aj ne proseravaj se, sereš nešto za odbranu a šutnuli su 3 puta na gol dok si ti branio, ne znam ko te postavio za kapitena, počeo si da smaraš i da mi ideš na kurac. Šoker se nije snašao prvo, samo je jurio za loptom ali je kasnije briljirao sa dva gola, ja sam asistirao tebi, Šokeru i sam dao jedan gol, kog pojedinca? Četvrtog igrača?
Što se tiče utakmice, uslovi relativno dobri, odlična igra PPPa u početku, kasnije kada smo se uigrali realno mogli su malo šta, mada su ta 4 komada u prvoj presudila. Čestitam im i ovde još jednom :)
Ксела не просеравај се, молим те, ушо си први у собу, а као ЛИГА ТЕ НЕ ЗАНИМА, курац палац, и док сам ја бранио нисам примио ниједан гол, а кад си ти бранио примили смо 4 гола. Ти си крив, ТИ.
Ne, nisam ja kriv, kriv si TI i tvoja neorganizovanost, da si tražio na vreme igrače ne bi izvodio MENE i TREĆU postavu, ko te jebe sad.
Ово је била прва текма од када сам ја капитен, полако само, уздићи ћемо форму
Reprezentacija se očigledno raspada. Rekao bih da vama fali jedan klasičan špic!