HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. То што Џанки води није репка, ја водим репку и много смо јаки!

2. Reprezentacija se očigledno raspada. Rekao bih da vama fali jedan klasičan špic!

Sačekaj malo i dobićeš priliku :)

3. Ово није репка краљу хаахахахахах....

Ременски, ПВТ.

4. Да те питам, ел оћеш да играш сутра? око 20 30

5. To bre. saljem ti pvt sutra da ih oderemo

6. Ajd i ja da kazem nesto. Mi smo u prvom poluvremenu igrali sa otprilike najjacom postavom, od nas cetvorice koji igramo podjednako igrali smo nas trojica.. cetvrti i peti bili na klupi, cekali.. Dakle, u prvom poluvremenu nasa prva postava + vase nesnalazenje tj. nedostatak taktike = 4:1. Moglo je biti i ubedljivije, realno, posto smo imali jos sansi do tih pocetnih 4:0.. Posle smo izasli ovaj jedan i ja, usli ta druga dvojica od kojih jednom laguje igra ceo dan, videli ste i da je trazio zamenu na 4:3 pa sam ja usao opet. Naravno, stoji i da ste se stabilizovali posle i imali kakvu-takvu taktiku, to je bilo vidljivo, ali cisto sumnjam da biste zabili ta dva gola da smo ostali mi iz prvog poluvremena. Uostalom, u drugoj je branio calavera i zajebao drugi i treci vas gol (treci retko vidjen autogol, iskosa sa otprilike 30ak metara), a da smo ostali u istoj postavi on bi igrao vise napred a ja ostao nazad.

Zakljucak je da treba da trazite ekipu koja bi igrala cesce zajedno, kao sto smo i mi nasli 4-5 igraca koje rotiramo. Nije da se sad totalno kapiramo u igri ali kroz tu ligu i meceve koje igramo na ESL-u sa strancima (takodje 3na3 na big terenu), poceli smo da kapiramo sta ko moze i zna.

7. Него Нинџа , да одложимо наш френдли меч за понедељак , пошто у недељу има триста курца да се игра ,задње коло лиге , куп , та ваша међуфорум лига , много је брате.У понедељак?

8. Ma moze, naravno, nije toliko bitan termin.

9. XelA
    MENE i TREĆU postavu

sto implicira da je treca postava Soker ojojojojo
    vecers ako igramo Dzanki, Reme i ja, bice svasta...

10. Mogu da budem koja god postava hocu , ali smo se lavovski borili u 2. poluvremenu ...

11. Не ширите семе мржње и непоштовања овде.Ми смо сви наши , боримо се за успех колектива.

12. kakva mrznja, Soker je super coek...
    samo sam zapazio da XelA kaze mene i trecu postavu...

13. reme
    Reprezentacija se očigledno raspada. Rekao bih da vama fali jedan klasičan špic!

hahahahhahaha kakav car!
    a dajte mu sansu vise u picku materinu! xD

14. Ja sam jedan klasičan špic! Dobro ne bas klasican, ali tu sam!

15. Ko ce igrati protiv PPP-a?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.