Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja sam Kolonac
Ja sam Kolonija
I am Kolonija
Kolonci are my bitches
Oćemo l ' poigrat?
Ponavljam, JA SAM SKOČIMIŠ PIJE JOGURT i NOSIM BROJ 69. Kraj nika mi je ZASTAVA BOSNE I HERCEGOVINE, što ne znači da sam balija, nedo bog, već nam tako nametnuli, KOSOVO JE SRBIJA!
Ček, kad su vama uveli struju tamo? :D
Kad sam ja stupio na vlast
Šta te boli kurac kad su uveli struju, aj' da igramo... :D
Ja ne mogu sad, moram da idem a i stavio sam da se skida 300 sranja.
nego šta si?!
Sunet.
:D
Pa sta ti mislis sto sam sebi dao nadimak sunshine, zbog sunca?? :D
XD
Fale nam Šiiti, da se makljamo! :D
oli neko igrat?
aj oće neko
'Oću ja.
aj hostuj
ima li tog linka igdje?
http://www.haxball.com/?roomid=82a17ecf5e69ebab263d5a997b99ac135adfb3ce28383467fc40658b85d44e6c&pass=1
Управо долазим са скаутинга екипе форума "Бурек".На њиховом форуму сам нашао назив собе и пасс а за ник одабрао рандом никнејм са њихове хексбол теме.Нису ме провалили :)) .Прво што сам приметио је одличан пинг у игри.Имају добар аплоуд , 3 на 3 скоро да нема лага.Приметио сам и да су доста боље уигранији од нас , доста дуже играју.Такође стално нападају непознате никове да су са вукајлије ,хаха , и тамо смо популарни.Све у свему , мислим да су за нијансу боље уигранији од нас , по скиловим смо ту негде исти , што значи да реално имамо шансе да их добије , ако се меч уговори.Преговори су у току.
LAKI JEBE!
oćel bit kakve igre?
Zajebi to, počinjem da idem uigraonicu, da jebem ko čoek!!!