HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

  1. Pozdrav, braco napacena! Videh na Bureku da se vas clan infiltrirao u neprijateljske redove i izazvao ih na dvoboj, ali patka - odbise ljudi. No, zato je tu PPP forum da uskoci - mozete s nama da oprangijate ponekad, nebitno da li 2 na 2, 3 na 3 ili cak 5 na 5 (pod uslovom da imate jakog hosta, jer kod nas je otprilike max 6 ljudi, mozda 8 na guzove).

    Evo vam i linak pa mozete da nas spijunirate/skautirate, a mogu da padni i dogovaranja meceva:

    http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=14197

    Nego, valjda necu goreti u paklu sto pisem latinicom. Prastajte, ako Boga znate.

  2. Да , ови са Бурека глуме лудило али не отпада ни та могућност.Мадафака је ипак ПР он то треба да уговори како ваља.

    Парапсихопатологија , вољни смо да одиграмо са вама меч.Толико за сад , детаље ћемо договорити.

  3. Slažem se za Parapsiho...
    da igramo s njima...
    elem, hteo sam danas daugovorim sa NBA Serbia forumom, ALI čini mi se da su oni zatvorili temu HaxBall... ako otvore opet... tj ako ih vidim na Hax-u ući ću pa ću ih pitati, oni su prijateljski nastrojeni...
    elem, pošto sam sad u školi, ne mogu ništa...
    ali večeras ću probati...
    da vidim...

  4. mi realno možemo da sastavimo 3 tima po 3 igrača tako bi mogli
    njihov A tim -naš A tim
    njihov B tim - naš B tim
    njihov C tim - naš C tim a š'a mislite
    Jel imate 9 igrača?
    EDIT po tom principu bi moglo i više timova al zavisi kolko oni imaju igrača

  5. dali neko ima ovoliko zaludjenika za Hax kao mi?

  6. Мислим да нема :)) Ми смо се још и организовали :) ал боли нас курац , наш песак наша правила ....

  7. zez ocu ja, aj hostuj :)

  8. Nas ima mozda 10-15, od cega jedno 5-6 koji igramo kao nesto bolje od ovih ostalih. Uglavnom igramo uvece posle 10, a znamo nekad da zaginemo i do ranih jutarnjih sati... Sad nam je aktuelno igranje 3 na 3 na velikom terenu jer se tu kao moze videti i neki kvalitet, akcije, ludilo... dok je 3 na 3 na klasik terenu ipak guzva. Uglavnom, otvoreni smo za sve opcije, samo da se igra.

    Sto se tice Bureka, ja sam tamo moderator na sportskom i navijackom delu foruma ali ne radim svoj pos'o zadnjih godina jer preovladjuju internet huligani a ja sam mator da se svadjam sa decom. Imate i tamo dobrih igraca a ti sto kenjaju su bas pomenuti net huligani, napaceni balavci... Srecom, nema ih mnogo pa nemojte obracati paznju previse. Mogu i sa njima da vam organizujem nesto, cesto igram i tamo.

    Odoh sad malo u teretanu i kladionicu, da izbacam tone tereta i zaradim neki milion... a vi vidite da se nekako dogovorimo, mogli bi vec veceras da odigramo malo.

  9. Mogli bi...
    ja sam tu večeras, biće i zvezda tima on je svako veče tu, Laki ako si ti tu...
    eto nas...
    a biće valjda i XelA, mada njega nema baš svako veče...

  10. aj hostujte, ja mogu jednu brzu, pa idem na veliki odmor...
    ;)

  11. У реду , ако се све поклопи могли би већ и вечерас да играмо.Проблем је само ко ће да хостује и колико на колико играмо?Ми ћемо сигурно имати довољно играча , свако вече нас има доста , па у зависности од тога ко је ту правићемо прву поставу.

  12. Ma bice i nas dovoljno ali ne znam kako cemo za hosta. Koliko sam skapirao do sad, nemamo nikoga ko moze da hostuje da valja za vise od 6 ljudi, eventualno 8 (ako budemo imali srece). Mozda da napravimo dve sobe po 6, ne znam... Veceras bi mogli da probamo, da vidimo kako bi to sve islo, a onda moze i neka ozbiljnija organizacija.

  13. može to za 2 sobe kod nas dzanki da hostuje nema laga kad on hostuje

  14. Па сад, нема ту богзнашта да се испробава.Циљ је да се окупимо у одређеном времену на одређеном месту (соби) и да хост има добар нет.Видећу ја од наших ко има најбољи нет , па тај да проба да хостује.

  15. ja predlazem onoga iz senke jer sam sinoc igrao sa njim i igrali smo protiv turcina, izraelca i poljaka i nije lagovalo, a bilo nas je 4 na 4

  16. Nista onda, to je to. Imate link od haksbol teme na PPP forumu pa mozete ispratiti i tamo nas dogovor, a ja cu ostaviti link do ovde teme ovim mojima pa da se lakse organizujemo.

  17. Zanimljivo je da ne laguje kada igraš protiv te uzbekistadije, a kad drkaš sa domaćim življem - laguje do srži. Mislim da je to zbog naših provajdera, garantujem glavom da nisu međusobno usklađeni.

  18. dajte password igram i ja svaki dan, da vam malo pokazem ko vozi traktor a ko otvara kapiju :)

  19. Oce neko sad malo da (se) sutiramo :D