ja sam za da se vrati liga jer sve mi se cini da reprezentacija nece igrati protiv nekog drugog tima osim PPP-a.
jel igra neko sad btw?
jel igra neko sad btw?
Poradiću na tome da organizujem ligu...
Liga ftw ! Timovi od tri igraca , igramo svi , i nema ovolikog cimanja .
Signed.
Ja sam za Gadafija, kakva opozicija, sve su to narkosi..
P.S
Evo link do nove sobe, tu sam još 2-3 sata...
Soba se gasiii...
То се неће знати ко кога јебе.......
АЛИ!Кад мало боље размислим....
Ово је ХБСВ - Хекс Бол Савез Вукајлије!Репрезентација је само један део савеза , она и даље остаје да постоји.У склопу савеза могу да се организују и лиге наравно!
1на1 лига , 2 на 2 лига , 3на3 је већ мало захтевније али је ваљда изводљиво...
АЛИ!Ако хећ правимо те лиге нека се за сваку лигу отвори посебна тема.
Сви који буду учествовали у лигама , биће уписани у регистар ХБСВ-а.
pa znaci usvojen predlog za povratak lige??
aj pravite temu onda....
FALA SVETOM JAJETU ! Laki prihvatio lige ! Ja sam za ljudi...
Nista bez Xele , samo polako , on je organizovao i prosli put onu klubsku (timsku) igru , a mislim da ce i sad hteti .
Није Ксела органитовао прошлу лигу , Дотер је то радио , крајње неуспешно и никако.Најгора организација икада!
Стављам предлог на гласање!
Зашто 2 на 2?Зато што може да учествује више играча и тимова , и није толико захтевна игра за пинг за разлику од 3 вс 3 а има тимске игра за разлику од 1 вс 1.И ове друге ћемо пробати касније ,али за почетак мислим да је ово најбоље , док се не уходамо.
Ако изгласате предлог "ЗА" правим тему и у договору са одбором правимо жреб , правила , прописе и томе слично.
ЗА
ЗА
ZA
Za !
ZA(ZAsada)
Dok vidimo kako će to izgledati... Mada je glupo otvarati novu temu za 2 igrača i praviti neki logo za njih i shit... Al bolje išta nego ništa...
Mozemo sa nekim random sistemom pravljenja timova . Na jednoj strani reprezentativci (jaci) na drugoj smrtnici (slabiji) tu pada random i onda su otprilike svi timovi izjednaceni (jaci i slabiji) . Samo moramo da smislimo kako bi se "izvlacili" ti timovi .
JAAAAA sam za.
Па кењају, мислили људи да због мене лагује, глупи су ко курац.