Pitanje autor - odgovor moderator

1. Lemaja, ja sam isprobavao neke gluposti i uspeo sam da banujem prvo mrmuna, a zatim i kaizena.
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208464_2015836917162_1281011452_2442335_6646096_n.jpg

Iz čiste jebene zajebancije.

Problem je nastao kada nisam mogao da ih odbanujem. Kaizen je srušio sajt jer je mislio da je neko provalio Zmijin nalog.

Kada smo videli da ne mogu da se odbanuju, poslali smo mu mail ISTOG TRENUTKA. Samo što smo 'omašili jedno slovo u mailu, što nismo ni skontali do kasnije.

Kaizene, preuzimam punu i potpunu odgovornost za to. Sve je bila moja ideja, sve sam ja odradio. Zmia jebeno nije ništa kriva.
    Hteo sam samo da isprobam da li je moguće banovati moderatora. Nameravao sam da vas obojicu odbanujem istog trenutka, ali jbg, iskakao mi je tvoj sir i vojna muzika, dok nisi ugasio sajt.

Prihvatam svaku kaznu, koja god da je, pod uslovom da se Zmiji ovo oprosti. Znaš i sam koliko je jebeno dobar mod. Zar ćeš je izgubiti zbog mene?

2. Стефане, а што се куршиш дечко? Морао је човек да руши сајт док смо сви са нестрпљењем очекивали Џанкијеву дојаву. Измалерисао си, направио си штету, размодовао си жену ни криву ни дужну. Никада нећеш имати косу као Кери Бредшо, немаш тај капацитет.

3. jeste, puko sam 500 kinti zbog tebe!!!

4. STEFANE NE ODUZIMAJ MI ZASLUGE DECHKO!!

5. Људи, мојне спемујете и четујете овде, знате да не воле модови то. :)

Стефане, одговориће ти Каизен вероватно кад види, ја би ти препоручио да искористиш ктитора кога си себи приуштио и питаш га ово исто на ктитор форуму, ако већ ниси, има она тема за то, па се можда огласи лакше тамо. :)

6. aha, znači ona je tebi dala svoj nalog da banuješ one koji se banovati ne mogu? pa se ispostavilo da ne mogu tako lako biti odbanjani? ali su na kraju ipak odbanjani? pa ok...

burz, samo polako, mojne se nerviraš. zmia je velika devojka, kako se meni čini zrela i stabilna osoba, al viš da stefanu ribe ne mogu da kažu ne ;)))

dobro bre stef, prdnuli ste i gotovo je. a što lepo nisi poslao kaiziju pvt, i reko mu "ej, mislim da znam način da banujem nebanjive, oš probamo?" a ne kao "operation: ninjaaaaa" da bez njegovog znanja eksperimentišete?

7. Ima dobra srpska poslovica, prava narodna - Pomesaj se s mekinjama, pojesce te svinje.

Elem, moje pitanje modulatorima je da li se prema ktitorima primenjuju nesto blazi kriterijumi prilikom "grehova", ili je to samo moja uobrazilja? Bas da vidimo na ovom primeru kako ce da se zavrsi...

8. Стефан усрао мотку!

Тако ти и треба, кад експериментишеш.

ВРАТИТЕ ЗМИИ МОДУЛАТОРА

9. a što lepo nisi poslao kaiziju pvt, i reko mu "ej, mislim da znam način da banujem nebanjive, oš probamo?" a ne kao "operation: ninjaaaaa" da bez njegovog znanja eksperimentišete?

Zato što je to došlo skroz spontano.
    Nisam ja planirao nikoga da banujem. Nego smo nekako došli do toga. Nismo ni verovali da će uspeti. Zato nismo ni hteli da ga cimamo... Al' kad ono - međutim...

10. poneo vas trenutak strasti pa niste na vreme izvadili? c,c,c e deco, deco...

e sad, meni svejedno, ni iz džepa, ni u džep, ali realno ovo je za opasno banjanje... jtu je dobio doživotnu, ali su njegovi motivi bili drugačiji. iako ste vas dvoje iz najbolje namere, kako biste pomogli boboljšanju sigurnosti i bezbednosti, ipak - prestup je prestup... pravda mora biti zadovoljena. ali opet, pošto je ovo virtuelna zajednica, sa virtuelnim ustavom, i vladavinom jednog čoveka, svaka odluka koju taj čovek donese - mora se poštovati. pravda ovde vredi isto koliko indijski rupi na njujorškoj berzi... te stoga, anarhija je prirodna posledica.... ne znam uopšte šta sam htela da kažem sa ovim...

11. Bolje da si ćutala onda. Mnogo serete, globalno gledano.

12. Bolje da si ćutala onda. Mnogo serete, globalno gledano

pardone moi? da li ja to detektujem neku hostilnost? vala baš si mi rekla, i neka si! jel ti sad malo lakše?

13. Jel ono sprdnja za Virtual i Cepam atome da su trajno banovani zbog lajkovanja?

14. Kramponom

Jel ono sprdnja za Virtual i Cepam atome da su trajno banovani zbog lajkovanja?

http://vukajlija.com/forum/teme/24397-prijavi-lajkovanje-prema-sebi
    Aj vamo i ponesi čips :)

15. Ukazali smo ti na jebenu grešku.
    Na tako prostu grešku, da je bilo koja budala mogla da upadne na neki moderatorski nalog, banuje sve moderatore i tebe, i vršlja i ruši sajt satima dok ti spavaš.

A šta sad kad sam ispravio taj neviđeni propust koji si otkrio, budala koja upadne na moderatorski nalog dok ja spavam ne može da vršlja i pravi sranja po sajtu? Ko će da ga zaustavi ako sada moderator ne može da banuje moderatora?

Lepo ti je Cara rekao, bezbednost sajta nije nešto o čemu ti treba da brineš.

16. Каизене може одговор на ово питање?

Колико људи дневно посети сајт?

:)

17. bezbednost sajta nije nešto o čemu ti treba da brineš.

Znam da nije, ali me nervira što si zbog čiste zajebancije i zbog tako glupog razloga razmodovao Zmiu.

18. oko 70.000 ljudi

Јебено бре толико нолајфера у овој земљи :) И честитке за успех добро је то за овако малу земљу :)

19. Pitanje za kaizena ako ovo ikad vidi je koliko je keša uzimao od ktitora prije a koliko sad kad je ovo sa sms uvedeno?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.