Хвала Уроше (осећај се праћено од сад ;)) и хвала Сурови. тако да остаје питање за Каизена - Колико људи дневно посети сајт?
Па ако одговори одговори :)
ovo sa kaizenom i zmiom me podsetilo na jednu pricu:
Na kontrolnom lik non stop gleda ispod klupe, i pita ga profesorica "Sta to imas ispod? Vadi to!" lik izvadi, pokaze i kaze "Prazan papis, 1:0 za mene :))", i pofesorica se nasmeje, otvori dnevnik, upise mu keca i kaze "1:1"
Zar je ono razlog da je razmodujete?
Ukazali smo ti na jebenu grešku.
Na tako prostu grešku, da je bilo koja budala mogla da upadne na neki moderatorski nalog, banuje sve moderatore i tebe, i vršlja i ruši sajt satima dok ti spavaš.
Jebeno si napravio zamak sa tornjevima, glupostima, obezbeđenjem i ostavio si glavnu kapiju otvorenu.
Tako ja to vidim.
Izvinjavam se na jebanju, ali jebeno je glup razlog za razmodovanje.
EDIT:
Shvati čoveče, sve je bila zajebancija, mislili smo da će na isti način raditi i opcija za odban. Zajebali smo se, ali smo ti poslali mail istog trenutka.
Izvinjene na offtopicu ali Stefane, to o čemu ti pričaš uopšte nije tvoja stvar. Bezbednsot sajta nije nešto o čemu ti treba da brineš a pogotovo ne preko Zmionog naloga.
STEFANE ZLOĆO sjebao si Zmijs
Pitanje: Jel ima šanse da vratite zmijs da bude mod lolo?
Стефи, ем ниси довео оне мале шишкасте дроље, ем си зајебао Змиу. Rachunaj da imash problem sa mnom dechko!
П.С: Ко извуче говињиве прсте из дупета и банује нас за спемовање ове теме , због пар постова, најгора је јајаретина која је икада спустила канџе на типке.
Немо` се бринете око тога, Змиа је радила мали експеримент који је пошао наопако. Све за добробит сајта! :)
Ja se brinem šta će biti ako bude veliki eksperiment. Nebitno, hvala.
Jel nema više one teme "Predložite NOVE definicije za naslovnu", ili sam ja malo piglu pa ne mogu da je nadjem?
Предражињо, има, у подфоруму је "Све везано за Вукајлију", али је закључана, пише ти на њој у последњем посту и зашто.
http://vukajlija.com/forum/teme/20356-predlozite-nove-definicije-za-naslovnu-obavezno-procitati-pravila
Eve je.
Dobro je, nisam piglu :)
Hvala, dečaci.
Ајд пошто се осећам да сам на срећном низу одговорио ми Урош за хејт да поновим питање (први пост сам избрисао да не испада да сам досадан) :Д
:)
У ишчекивању бољег одговора, могуће да неко и зна...
:)))
@LOL: niko osim kaizena nema te informacije.
Хвала Уроше (осећај се праћено од сад ;)) и хвала Сурови. тако да остаје питање за Каизена - Колико људи дневно посети сајт?
Па ако одговори одговори :)
@lol: imaš na ktitor podforumu pitanje autor odgovor administrator. probaj tamo sa ovim, izuzetno nebitnim pitanjem ;)
ja čuo da dnevno sajt poseti oko 20.000 naloga, znači oko 200 ljudi
Зашто нисам више модератор, Пеки што си ми сместијо да ме размодују, проклет да си!
bila si nevaljala :)
лолол нисам него Пеки је бијо љубоморан што сам аwесоме као Стефи Костић
ovo sa kaizenom i zmiom me podsetilo na jednu pricu:
Na kontrolnom lik non stop gleda ispod klupe, i pita ga profesorica "Sta to imas ispod? Vadi to!" lik izvadi, pokaze i kaze "Prazan papis, 1:0 za mene :))", i pofesorica se nasmeje, otvori dnevnik, upise mu keca i kaze "1:1"
Zar je ono razlog da je razmodujete?
Ukazali smo ti na jebenu grešku.
Na tako prostu grešku, da je bilo koja budala mogla da upadne na neki moderatorski nalog, banuje sve moderatore i tebe, i vršlja i ruši sajt satima dok ti spavaš.
Jebeno si napravio zamak sa tornjevima, glupostima, obezbeđenjem i ostavio si glavnu kapiju otvorenu.
Tako ja to vidim.
Izvinjavam se na jebanju, ali jebeno je glup razlog za razmodovanje.
EDIT:
Shvati čoveče, sve je bila zajebancija, mislili smo da će na isti način raditi i opcija za odban. Zajebali smo se, ali smo ti poslali mail istog trenutka.
Izvinjene na offtopicu ali Stefane, to o čemu ti pričaš uopšte nije tvoja stvar. Bezbednsot sajta nije nešto o čemu ti treba da brineš a pogotovo ne preko Zmionog naloga.
STEFANE ZLOĆO sjebao si Zmijs
Pitanje: Jel ima šanse da vratite zmijs da bude mod lolo?
pitanje autor (tj. moi): šta su uradili zmia i stef?
Стефи, ем ниси довео оне мале шишкасте дроље, ем си зајебао Змиу. Rachunaj da imash problem sa mnom dechko!
П.С: Ко извуче говињиве прсте из дупета и банује нас за спемовање ове теме , због пар постова, најгора је јајаретина која је икада спустила канџе на типке.