Pitanje autor - odgovor moderator

1. Može Milice, može.

Zahvaljujem.

Jebote, Milice.
    Da citiram Pekija:

Иди бре у пичку материну, због оваквих и мисле сви да смо дивљаци.

Ja sam se pomirila sa činjenicom da živim u jadu i bijedi od države, pa me mnogo i ne pogađa što nas neko predstavlja i gorima nego što jesmo. Realno, zaostajemo za svijetom, ne po pitanju ovoga nego drugih stvari, da ne dođe do zabune. Odosmo mnogo sa oftopikom.

2. Frenki samo da pitam , jel nije problem akostavim za avatar još jednu epsku scenu iz tog klipa (a to je jebanje livade) .
    Reč je o ovome , brate obeležilo mi je dan ...
    http://img34.imageshack.us/img34/1474/123fr.png

3. meni niko nije odgovorio na pitanje... :'(

4. a jel kaizen zna da mu na stranici "autori" piše "poslednjE aktivni autori"?

Rekoh mu pa on neka odluči kako mu se više sviđa. :)

5. Frenki samo da pitam , jel nije problem akostavim za avatar još jednu epsku scenu iz tog klipa (a to je jebanje livade) .
    Reč je o ovome , brate obeležilo mi je dan ...

Problem je. Zato što nije originalno. Milica se prva setila da uzme nešto iz tog klipa i dobro. Sad treba svi da stave sise i guzice na avatare pa kad se kaizen uloguje da misli da je na "Redtube" došao.

Nije lepo zloupotrebljavati nečiju dobru volju. :p

Mada recimo i ta slika može da prođe. Stavljaj.

6. Ta scena je epska , bukvalno .

7. Interesuje me da li se zna kolika je otprilike prosečna ocena definicije na Vukajliji, tj. sabran skor svih živih defki podeljen njihovim brojem (barem red veličine).

8. Interesuje me da li se zna kolika je otprilike prosečna ocena definicije na Vukajliji, tj. sabran skor svih živih defki podeljen njihovim brojem (barem red veličine).

31.6

9. Sad cu da zvucim kao mali glupi posterdzija, ali zasto ste mi ga obrisali ?

Da nije neki bag ili slucajnost. Ako jeste da ga napravim ponovo bas mi je smesan, a bio mi je 100-ti poster :D

Lebron i Noa iz Bullsa gledaju zgroženo a dole komentar "Momci, da vam baba pokaže sisu". Msm pitanje je jel greška ili mi ga je neko namerno obrisao.
    http://2.bp.blogspot.com/_-DSk2dwUb04/S8i-egvhHCI/AAAAAAAAAfs/OQM6ybPnm90/s1600/noah+lebron.jpeg

10. Zbog čega mi je uklonjen poster koji sam sinoć postavio u kome Serhio Ramos baca trofej Kupa Kralja?

11. Dečko nemoj da postavljaš glupa pitanja.Obrisan je zato što govno.Eto.
    Izvinjavam se na spemu.

12. Govno od 76 pluseva?! Interesantno...

13. Govno od 76 pluseva?! Interesantno...

Ја сам скоро тражио да ми обришу говно од постера који је имао преко 500 плусева. Могу мислити на шта је твој личио кад је имао само 76 :)

14. Facafacaa

Stajao je svega tri sata, nije stigao da skupi više. Nemoj mi reći da nije ostao do danas da ih ne bi bilo pun kurac!

15. A što će ti pun kurac, bolje ti je kad imaš pluseve

ЕДИТ: Делевра, у исто вријеме је комент постављен, мојне ме банујеш :)

16. Da nije neki bag ili slucajnost. Ako jeste da ga napravim ponovo bas mi je smesan, a bio mi je 100-ti poster :D

Nije bag. Neko ti je obrisao poster. Čak ni meni koji koliko-toliko ptatim NBA nije ništa posebno.

Naravno, ako je tebi toliko smešan ti napravi novi...možda ti ga ovaj put neće niko obrisati. :)

Zbog čega mi je uklonjen poster koji sam sinoć postavio u kome Serhio Ramos baca trofej Kupa Kralja?

Kao i ova dvojica košarkaša i Serhijo Ramos je jedna veoma banalna ličnost. Tako da je to možda jedan od razloga.

Naravno, skor nije relevantan pri brisanju Serhija Ramosa i njemu sličnih.

ЕДИТ: Делевра, у исто вријеме је комент постављен, мојне ме банујеш :)

:)

17. Slika Nedozvoljen format slike (dozvoljeni su PNG, JPG i BMP)

Zbog zašto? I kako onda da postavim sliku sa digitalca?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.