Конвертуј.
mogli ste moju poslednju ostaviti duže od 50 sekundi u žovotu, nije bila baš tolko smeće, realno...a?
Јел хејт према аутору ако лепо прочитам скоро све његове дефиниције и поделим минусе пошто ми се баш ниједна не допадне?
Nije, ali te niko ne primorava da čitaš sve nečije definicije. Vidiš par komada, ne sviđaju ti se, voziš dalje...
kako da quotam nekoga?
CITAT TaTIC samo sve velikim slovima
citat na početku, tatic na kraju citata, ali caps lockom
CITAT energija me je ovo naučio TATIS
jel ovako?
ne
TATIC, da tako, ali sa C
energija je bre žensko, majke mi!
brate :D
jesteeeee jupi. hvala
Eneggijo što obrsa onaj post, a taman sa hteo da gaturim u omiljene. :( onaj kad si mu prvi put kobjasnila kako se citira. :)
pa bre pazila sam kako objašnjavam, kontala sam da nije tako hipersenzibilno, ali me zajeba
daklem, staviš
posle
Carica si svega mi, ode u omiljene. :)
Hahahhahaha. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/22080-crvena-zvezda-vs-partizan može li lock do sledećeg derbija ili zauvek k'o da je bitno, s' obzirom da je sledeći derbi za 6 meseci. :)
Vidim da ste se usaglasili tamo. Može.
Mrmun odradio poso.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Конвертуј.
mogli ste moju poslednju ostaviti duže od 50 sekundi u žovotu, nije bila baš tolko smeće, realno...a?
Јел хејт према аутору ако лепо прочитам скоро све његове дефиниције и поделим минусе пошто ми се баш ниједна не допадне?
Nije, ali te niko ne primorava da čitaš sve nečije definicije. Vidiš par komada, ne sviđaju ti se, voziš dalje...
kako da quotam nekoga?
CITAT TaTIC
samo sve velikim slovima
citat na početku, tatic na kraju citata, ali caps lockom
CITAT energija me je ovo naučio TATIS
jel ovako?
ne
TATIC, da tako, ali sa C
energija je bre žensko, majke mi!
brate :D
jesteeeee jupi. hvala
Eneggijo što obrsa onaj post, a taman sa hteo da gaturim u omiljene. :( onaj kad si mu prvi put kobjasnila kako se citira. :)
pa bre pazila sam kako objašnjavam, kontala sam da nije tako hipersenzibilno, ali me zajeba
daklem, staviš
posle
Carica si svega mi, ode u omiljene. :)
Hahahhahaha. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/22080-crvena-zvezda-vs-partizan
može li lock do sledećeg derbija ili zauvek k'o da je bitno, s' obzirom da je sledeći derbi za 6 meseci. :)
Vidim da ste se usaglasili tamo. Može.
Mrmun odradio poso.