Pitanje autor - odgovor moderator

1. Dali se seksualno uznemiravanje racuna kao vredjanje?

2. Mislim da si potpuno siguran ispred svog kompjutera.

3. Jedno pitanje: Zasto je tema Raznorazno Pitanje opet zakljucana?

Ili je sada u redu da za svako svoje glupo pitanje otvorim po jednu novu temu?

4. Zasto koji kurac brisete poster koji BUKVALNO nije stajao ni MINUT ! Nista uvredljivo,nista protiv pravila ????? Stvarno nije uredu...

5. verovatno bio glup.
    reko bi nekvalitetan ili da vec postoji neki slican ili da je verovatno krsio neko pravilo al iz ovog pitanja mi se cini da je bio jednostavno glup. uredu?

da dodam...
    nisam ti ga ja obrisao nemas potrebe da me hejtujes.

6. Zasto koji kurac brisete poster koji BUKVALNO nije stajao ni MINUT ! Nista uvredljivo,nista protiv pravila ????? Stvarno nije uredu...

Kada se već briše, cilj je da se obriše što pre...da svojim glupošću kontaminira što manje ljudi.

Ne znam koji je tačno bio tvoj poster.

7. Dijabola iz Rana i Jovetic,sta je tu uvredljivo i glupo,likovi bas lice. Poster ni minut nije stajao,odmah je obrisan. Milion glupljih postera je ostalo...

8. Shvaticu cutanje kao potvrdan odgovor lolo, yes!

9. Dijabola iz Rana i Jovetic,sta je tu uvredljivo i glupo,likovi bas lice. Poster ni minut nije stajao,odmah je obrisan. Milion glupljih postera je ostalo...

Da, da. I ispod veoma kreativan i autentičan komentar: "RAZLIKE NEMA". Ja sam ga obrisao.

10. Pa milion postera je sa tim komentarom bilo,jeste glup komentar,ali nigde ne pise da taj komentar krsi neka pravila. Dobro nema veze,ne mogu na vetrenjace...

11. Pa milion postera je sa tim komentarom bilo

Sta ce nam iljado postera sa istim komentarom?

12. zasto aman black nije moderator?

13. Kako se žene brinu za mene. :)

14. Zato što je pička :)

15. Каже неко ко не јебе :)
    Блек Хол није мод јер ми је избрисао дефиницију, па онда попустио под притиском и вратиЈо је у живот. Поента басне: Не попуштај под притиском. :)

16. L0Le a ti znaš da on ne jebe? :)

Nego, mooodovi, el ima šanse da dobijemo onu pozadinu na tufne kao redovnu ili bar kao ktitorsku, da znam da li da se cimam oko toga ili jok?

17. Чрчо
    http://vukajlija.com/neces-biti-jebana/254404 :)

ПС: О томе сам ја размишљо данас да се уведу ктиторима туфне као још једна од повољности :)

18. mi modovi redovno imamo tufnastu.

19. šalim se, desi se kad sajt malo uspori. te tufne su mu neka pred pozadina;)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.