Pitanje autor - odgovor moderator

1. @church pub

Ma saglasan sam ja bez pogovora, samo me zanimalo šta je tačno bilo u pitanju da ne bi ponavljao slične stvari i pravio vam posao džabe.

Nije bitno

2. Fala Blek na brzom odgovoru. Bilo bogami dosta modova, neki bi mogli opet ako imate previše posla, mada mislim da od kad je uvedeno ovo za postere i nema neke potrebe za još modova.

3. Da li još uvek važi pravilo da izričito ne sme da se pravi poster u posteru, čak i kada je možda dobar?

4. Jel bag ili nešto drugo?

Napravio sam poster, nema ga medju posterima za ocenjivanje a ima ga na mom profilu...

http://vukajlija.com/var/products/posters/201105/120807/brutal-rape.jpg?1306141672

5. Ok obrisan je ...a što bleji na mom profilu ? to je bilo moje pitanje....nisam dosao da kukam i plačem zbog brisanja postera .....

EDIT
    Aha sad sam pročitao izvinjavam se zbog spema....

6. Autor Artemida je često spominjan, + sad vidim i da je mod bila, a nema je na listi autora...Ustvari ima, al neka leva kontam jer ima svega par defki...Dakle, jel pomenuta sad ima neki drugi nik?

7. Daklem, napisao sam uber duhovit specijal "Prosečan chat dan na Vukajliji" i da li bih smeo da otvorim temu na forumu da podelim sa narodom, a da ne trpim posledice? Samo da bude tu dan, dva, pa je premestite u igre. :)

8. Смијеш, ево на моју одговорност, пеки. Ја гарантујем, јер је оно много добро.

9. Da nije ovaj http://vukajlija.com/recnik/autori/36313 , ne do bog, rahmetli?
    Staviste mu vezana tri postera u odabrane, pa reko, da izrazim i ja svoju žalos negde.
    P.S. Prva strana postera, sa ta tri na čelu su dobri za proter zatvora.
    Mente ih se kad ne znate šta valja.
    Nek odabira ko zna i dukovit je. Upućeno onomo tko ih je mećno na prvu stranu.

10. Jesam se ja nesto gadno istripovao,ili je ranije kada udjes na profil pojedinih autora,iznad avatara stajalo "hejter" ili tako nesto? I ako nisam sanjao,da li to jos uvek postoji?

11. Stajalo je ali više ne stoji.

12. Strajo, dechko, ti nisi moderator!

13. Proveri na mom profilu ;)

14. jel mozda palo nekom na pamet da bi trebalo redizajnirati ono drecavo crveno dugme za ''nova tema'', da bude ako je moguce manje drecavo ili ga bar pomjeriti negdje na dno stranice...
    realno, to je prva stvar koja ubode u oci kad se otvori neki podforum.

mislim da bi to rezultiralo bar jednom temom manje dnevno, o stalno aktuelnim problemima ''pomagajte-objasnite-nestala-mi-jedefinicija-poster-bla-bla''.

ima li neko u evidenciji koliko je otvoreno takvih tema?

15. Merci, to dugme bi se trebalo tako dobro sakriti da ne može ni Kaizen da ga nađe. :)
    Ali zasad bar imamo ovo: http://vukajlija.com/forum/teme/81-dogodilo-se-na-vukajliji?strana=8#post_1280543

16. Dakle, gledam najnovije postere i setih se da ih vi sad odabirate. Škk? Niđe veze od onoga, odnos pluseva i minusa vam sve govori.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.