U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ktitori je vide na groblju. I moderatori skrnavi.
Definicije ne mogu skroz da se obrišu, uvek su vidljive na groblju.
VIdi der ovog Šalabajzera, glumi moderatora :D
A možeš li mi reći samo koliko imam ja tih govana obrisanih, narodska posla.
Ako uplatim ktitora i odem na groblje, mogu li probati neku moju pokojnu defku da preradim i ponovo postujem? Sad sam iskusniji pa možda ne bude sranje, a bila dobra ideja.
EDIT: mislim, znam da mogu, pitam da li je dozvoljeno
EDIT EDITA: Hvala lepo :)
Uplati ktitora. :p
Ili pitaj nekog ktitora.
EDIT: mislim, znam da mogu, pitam da li je dozvoljeno
Pa samo je ponovo napišeš. Naravno da može.
Ако постер преживи сат времена да ли ви после тога можете да бирате хоћете ли га обрисати или избацити из најновијих?
Možemo.
Bar koliko sam ja primetio za ovo kratko vreme koliko traje ovaj novi sistem.
Može li obični autor da vidi definiciju sa groblja ako je negdje linkuje ktitor? Pretpostavljam da bi bio sir i vojna muzika, al ajd da pitam.
Ne može. Dobro pretpostavljaš.
Mene zanima da li postoji nešto kao "krivični dosije autora" tj. da li moderatori mogu da vide istorijat banovanja nekog autora?
Postoji, možemo da vidimo.
Postoji i mogu da vide.
A je l' su ti dosijei državna tajna, ili su dostupni i ostalim autorima, ako vas lepo zamole? ;)
Хеј! Зашто сте бановали хакера трајно? Није човек толико спемовао. Има само десетак коментара који су чак били и корисни. Добро, не баш корисни, али су били бескорисни. Сад ми безвезе што сам неке људе упутио да се код њега информишу о новом систему који је он добро скапирао. И то сам.
Jabučilo: državna tajna, ne možeš da zaviriš, c.
Čak ni u moj dosije?
Јабучило никако. Једино кад СПО освоји већину па среде отварање документације! :)))
Koji autor je pokušao atentat na Vuka Draškovića?
Пише му у досијеу.
YouCantHandleTheTrut нисам баш у току, али погледао сам његове коментаре, и није неко чудо што је банован.
Postoji, možemo da vidimo.
Postoji i mogu da vide.
Jabučilo: državna tajna, ne možeš da zaviriš, c.
Јабучило никако. Једино кад СПО освоји већину па среде отварање документације! :)))
Ok, hvala na odgovorima :)