Pitanje autor - odgovor moderator

1. Хоће ли неко одговорити на моје питање?

2. Превише си цитирао, надам се да нема неспоразума, модови виде прекршаје, али аутори треба да воде личну евиденцију.
    :))

3. Хоће ли неко одговорити на моје питање?

Важно обавештење, ако мислите да смо вас икад закачили за неки одговор, нисмо, ја сам одговорио али ви то нисте видели.

4. Mene zanima da li postoji nešto kao "krivični dosije autora" tj. da li moderatori mogu da vide istorijat banovanja nekog autora?

Postoji, možemo da vidimo.

Можете да видите мој курац. Јбг, морао сам да ускочим. Него, јбт, превртео сам сад пар страна, видим да просипате стално неке форе да се народ скења... можете ово, можете оно, бла, бла. Не знам да ли је то истина, није ни битно, добар је фазон и ако није, подржавам.

Али, ако већ можете, реците, колико сам нпр. ја пута био банован? Мене стварно занима, а кад вам већ није тешко да видите, изво'лте. А такође и да проверим да ли лажете овај поштен и напаћен народ.

5. Jbt, Samhaine, možemo, ali samo od uvođenja novog sistema banovanja. Ti si otad bio banovan 3 puta. Jednom greškom. Eto.

6. Самхаие претходни пут си био банован на 15 дана (спам музичког квиза), а наредни пут ћеш још више.

7. Превише си цитирао, надам се да нема неспоразума, модови виде прекршаје, али аутори треба да воде личну евиденцију.
    :))

Ne, nema nesporazuma, sve je ok. :D
    Izvinjavam se što sam citirao, samo sam hteo da naznačim moderatore koji su našli vremena da odgovore na moja glupa pitanja. :)

Hvala još jednom!

8. Dakle, na 0, na 10 i na 15 dana.
    Ovo 0 je to što je naknadno evidentirano kao greška.

9. Ма ниси погрешио што си цитирао, него сам ја помислио да смо те збунили одговорима, нисам гледао претходне постове. :)

10. Ма знам, Лулаби, мало сам се пошалио (фала Урошу :). Само сам мислио да би била добра забава да га ложимо да нам објашњава нова правила, а он банован због десет коментара на постерима у којима упознаје новајлије са новим системом. И то трајно. Да није мало престрого?

11. YouCantHandleTheTrut
    Znam da si se pošalio, ali Uroš kaže da mu je dosta takve šale, pa eto. :)
    Ma mani se njegovog bana, moderator je procijenio da je nepotrebna pojava, i sad šta je tu je.

12. Како грешком? Ел то оно, предомишљај или неко 'омаши дугме? Јбг, мислио сам да можете да видите и од пре, зато сам и питао.

А који је курац сад то, сваки бан се додаје на прошлу казну? Лупам, неко буде банован на 10 дана, прође ипсилон година, а он направи слично срање за које иде опет нешто тако, али ви њему због оног прекршаја од пре цепнете 20 дана? Ел тај неки фазон? И нема више трајног?

13. Ti se tu ne pitaš :P

Zašto ne?

14. Ne može, jer se tako narušava koncepcija te defke.
    I još ću da ti obrišem prethodni post, da se ne reklamiram na ovoj izuzetno posjećenoj temi.

15. Ne znam, Samhaine, šta je bilo u tvom slučaju, neko je tada procijenio da si greškom banovan. A ako prođe neki ipsilon godina od tog bana valjda će i moderatori da imaju razumijevanja. Za onog koji konstantno ponavlja te neke greške, ban se, naravno, povećava. Ili postane trajni.

16. Аха. Хвала.

Још нешто. Јбг што смарам, али који је сад ово курац:

Posteri se prikazuju sat vremena nakon pravljenja kako bi moderatori imali vremena da sa liste uklone neadekvatne.

Што то? И како ви мислите да тролујем после овог? А?

17. Што то? И како ви мислите да тролујем после овог? А?

Ako imaš zadovoljavajuću reputaciju, ljudi će već otići na tvoj profil da vide najnovije trolove, ne se brini.

18. Да ли ће сада да преживи постер који сте ми пре брисали? Није кршио правила, само се некоме није свиђао, вероватно му је био глуп. Сад ће да заврши на мом профилу, је л'?

Едит: Схватићу ћутање као "да".

19. Јеб'о тролове, то сам додао из спрдње, питам овако. Да неће то бити мало смор људима, да чекају сат времена да им изађе постер?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.