U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Fejze, trankelisate, brate, nije ga ona rknula. Nemoj odma da padaš u vatru i pucaš bez razloga.
небитно ко год да је. Просто то што радите није у реду. Нећу да се упристојим јер и ви нисте пристојни. А и она је прва дала идеју да се он банује, и за мене га је она бановала.
Јакша је банован јер није имао конкретно питање као Бурзум и ја лололо
За кој курац ми нисмо бановани, шта ће сад тај Јакша да мисли, ко смо ми?
Zašto ste mi obrisali čmar?! :)
Pitanje/a:
Ko bira moderatore? Kaizen samo klikne neko dugme il glasaju modovi? Jel se autoru pošalje PVT "da li hoćeš da budeš mod?". Da li je za moderatorski posao potrebno dobro poznavanje rada na računaru?
Ja sam banovao Jagšu.
Kajzen da predlog, mod tim se izjasni. Ali njegova je konačna.
Da, naravno, ne ide da se izabere neko ko neće da se bavi time.
Ne.
Свеједно ко је. Није у реду. Френки то није у реду
Ko bira moderatore? Kaizen samo klikne neko dugme il glasaju modovi? Jel se autoru pošalje PVT "da li hoćeš da budeš mod?". Da li je za moderatorski posao potrebno dobro poznavanje rada na računaru?
Kaizen bira moderatore. Sasluša mišljenje modova ali ga ne uvažava previše. Uradi kako on smatra da treba.
Nije potrebno dobro poznavanje rada na računaru.
Свеједно ко је. Није у реду. Френки то није у реду
Заборавио си да му кажеш да то раде смрадови и да је безличан аутор.
Pitanje/a:
Kaizen bira moderatore. Sasluša mišljenje modova ali ga ne uvažava previše. Uradi kako on smatra da treba.
Nije potrebno dobro poznavanje rada na računaru.
pre minut
Dečko, odgovoreno je :P
Френки није безличан аутор, за разлику од Лулабај, а да је смрад, смрад је лололо
Није ми само јасно зашто захтеваш непристрасност од модова, кад је ти немаш при критици истих. Оном кога готивиш, а сматраш да је погрешио, кажеш нешто у том стилу - "није у реду". А у критику модератора ког не волиш уносиш много личних ствари, сикћеш и бљујеш ватру.
Оно што сам написао важи за оног ко је бановао. Смрадски потез. Не одобравам
Da li bi neko od moderatora bio ljubazan da mi odgovori na pitanje sa prethodne strane?
Zbog čega brišete moje postove sa teme koja služi za predlaganje definicija za naslovnu stranu ukoliko ne krše nijedno pravilo, odnosno nisu spem?
Да додам само још стивене. Моје није да будеш објективан, њихово јесте. Ја сам народ а они су власт. Одох па кад се вратим да палим дупли. Поздрав!
Staklena, stvarno ne znam. Možda je neko čistio temu, pa je procenio da predlog iz nekog razloga nije adekvatan i zato ga uklonio.
Fejze i Stivene, zamolio bih vas da konverzaciju prenesete na PVT.
stivene jesi ti mod? Ne spemuj temu dechko, ko je tebe šta pitao... Oće meni neko odgovoriti na pitanje sa prethodne strane?
Pitanje za Fejzbukmanijaka, pošto voli ovdje da odgovara na pitanja.
Je l' ti misliš da ikoga relevantnog stvarno boli kurac za tvoje mišljenje?
Smaraš više čak i od moje smorne pojave.
A zaboli me i da te banujem, da ne prljam kursor džaba.
Edit: Zmio, malo metafore nikome nije naškodilo.
Не мош курсор да се испрља, евентуално миш ако су ти руке штрокаве.
Да поновим питање од пре пар дана на које нисам добила одговор а није тривијално и штатијазнам: шта је спем?
Zbog čega brišete moje postove sa teme koja služi za predlaganje definicija za naslovnu stranu ukoliko ne krše nijedno pravilo, odnosno nisu spem?
Ne brišemo TVOJE postove. Ta tema se čisti od predloga za koje moderatori smatraju da nisu dovoljno dobri za naslovnu stranu.
Kada se ne bi brisali postovi tema bi bila nepregledna jer bi se u jednom trenutku nakupilo milion predloga. Mora to da se radi.
U slučaju ove teme to radim ja, jer 90% definicija koje biram -biram sa te teme.