Pitanje. Malopre je bila definicija Haldir od autora cijeg imena ne mogu da se setim. Defka ja bila dobra (bez vredjanja, gluposti ili slicnog) i sad je obrisana. Ne znam zbog cega, ne verujem da je autor sam obrisao. Jedino sto mi je ostalo je link ka defci (koje vise nema).
http://vukajlija.com/haldir/351505 Zašto?
Добро бре модератори а под овим мислим на Лулаби! Како бре можеш да радиш то што радиш? Е јебе ми се бануј и мене јер дефинитивно то једино можеш да урадиш да те неко примети овде. Безлични аутору. Ае ми сад, као човек одговори. За кој курац си баноала Јакшу, човека који је имао сва три поста нормалан и цивилизован разлог за то што ПИТА? Капслоковао сам јер очигледно треба да ти се нагласи то да је он питао! И то си га бановала након што је рекао да неће више да постује. Тако раде смрадови. Гора си од оног Пекија д Џема. Не верујем, којим се све фацама даје могућност да кликну на дугме "БАН". И поврх свега ниси дозвволила Блеку, који је и био умешан у спику са њим, да га одбанује. Туга јебена!
И питање за остатак мод тима. Докле ћете да глумите комунизам и да на овај "спем" који није био спем банујете људе. Ајде сад? молио бих
Јакша, тако је како је, одлучено је да сајт треба да се креће у том смеру. На теби је да се навикнеш или да баталиш.
Ščuo, Blek?! Nemoj da bude da nije rek'o.
Најјаци си. Залис на стране реци, писуци енглеским писмом.
Nije baš kul što je banovan ovaj Jakša, moram da primetim. Nemam konkretno pitanje, ali eto. Ako ništa, bio je relativno civilizovan.
Не верујем да сте бановали Јакшу.
ЈАКША НИЈЕ НИШТА ЛОШЕ МИСЛИЈО!
Ja htedoh da ga pustim, al upuca ga neki metak. Jbg.
класични изговори џелата
Ни мени се не свиђа што је банован Јакша, али ако је колега тако одлучио, онда поштујем.
Eo, pustićemo Jakšu. Neće se ljutiti onaj ko ga je banovao, pretpostavljam.
Па што га не пустите онда лолол и даље је банован.
Fora, jbt. :)
аххахахахахах одлична фора лололооло
Ko sad spemuje temu?
Pitanje: Da li će ponovo biti uvedeno ono prijavljivanje pomoću mejla?
Pitanje. Malopre je bila definicija Haldir od autora cijeg imena ne mogu da se setim. Defka ja bila dobra (bez vredjanja, gluposti ili slicnog) i sad je obrisana. Ne znam zbog cega, ne verujem da je autor sam obrisao. Jedino sto mi je ostalo je link ka defci (koje vise nema).
http://vukajlija.com/haldir/351505
Zašto?
Обрисао аутор.
Juče sam predložila na temi definiciju za naslovnu stranu, sad vidim da je predlog obrisan. Zašto?
Обрисао аутор.
Hvala. Mada, šteta.
Jel možemo mi da definišemo sad?
Добро бре модератори а под овим мислим на Лулаби! Како бре можеш да радиш то што радиш? Е јебе ми се бануј и мене јер дефинитивно то једино можеш да урадиш да те неко примети овде. Безлични аутору. Ае ми сад, као човек одговори. За кој курац си баноала Јакшу, човека који је имао сва три поста нормалан и цивилизован разлог за то што ПИТА? Капслоковао сам јер очигледно треба да ти се нагласи то да је он питао! И то си га бановала након што је рекао да неће више да постује. Тако раде смрадови. Гора си од оног Пекија д Џема. Не верујем, којим се све фацама даје могућност да кликну на дугме "БАН". И поврх свега ниси дозвволила Блеку, који је и био умешан у спику са њим, да га одбанује. Туга јебена!
И питање за остатак мод тима. Докле ћете да глумите комунизам и да на овај "спем" који није био спем банујете људе. Ајде сад? молио бих
'Alo, mitingaš! Odakle ti ideja da ga je ona banovala?! Upristoji se malo!