Licno nemam pojma cime su zauzeti ali mi nikako nije jasno kako i pored tolike konTROLE pustaju neke glupe postere ... i meni jedan nije prosao :place:
Ja se vraćam sa odmora od 10 dana, godinu dana sam na sajtu i niko me nije banovao verovatno zato što nema razloga a pametna milica me banovala jer sam na četu rekao LO-u Šupičku materinu a šupičku materinu i nije neka psovka ima kao definicija a i brate čet je omakne se po koja psovka a Mica me odma banovala , o čemu se radi? Da banuju svakog ko psuje na četu , nebi nikog bilo na sajtu
Licno nemam pojma cime su zauzeti ali mi nikako nije jasno kako i pored tolike konTROLE pustaju neke glupe postere ... i meni jedan nije prosao :place:
e to... nisam ni znao za ovu temu... hvala na odgovorima
Koji je vama kurac, šta spemujete? I ovo je retoričko pitanje, ne treba da odgovarate! ne postujte svakakve gluposti, samo konkterna pitanja
:)
Što je burzum banovan
Sve piše u objašnjenju bana.
Jeste da smo babe sokočare ali koji je to poznati Burzumov dupli i gde je spem?
А јел можете да кажете да ли је Бурзума бановао неко од модератора, или кајзен?
Nije kaizen.
To su sve irelevantna pitanja.
Uze mi straja reči iz usta ne vidim ni jedan dupli da je banovan osim jednog nebitnog
Ja se vraćam sa odmora od 10 dana, godinu dana sam na sajtu i niko me nije banovao verovatno zato što nema razloga a pametna milica me banovala jer sam na četu rekao LO-u Šupičku materinu a šupičku materinu i nije neka psovka ima kao definicija a i brate čet je omakne se po koja psovka a Mica me odma banovala , o čemu se radi? Da banuju svakog ko psuje na četu , nebi nikog bilo na sajtu
A sto bas trajni? On je bas lik. E da, jel on onaj HAVARIA sto je spamovao sa onim na temi o Seselju?
Jeste, on je havaria
OK, jeste zasluzio ban, ali sto trajni odma, mislim razumem vas, ali ipak.
Да ли је покретање политичке странке на сајту забрањено, иако од тога неће бити ништа?
Ppreformuliši pitanje, zvuči konfuzno.
Pita je li dozvoljeno da propagira svoju stranku iako ne postoji zvanicno.
O svašta s ljudima. Propagirajte i stanovnike Marsa, ako hoćete.
Да ли се моја тема коси са правилима сајта?