Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ne kosi sve dok ne postoji zvanično.

2. И док никога не вређа.

3. Хвала. Добродошли сте

4. Што сте се онако посрали по Бурзуму?

5. Ako se poster ne objavi za 1h od njegovog postavljanja ima li šanse da kasnije bude objavljen, ako nema da brišem taj poster.

6. @Zmia: objasnjeno u razlogu bana.
    @Travis: nema sanse.

7. Čovek prvo bio banovan na mesec dana, onda se verovatno probudio drugi mod i rekao: More cepite mu trajni! Ili kako?

8. Jel iko uzeo mogucnost da mu je provaljen profil? Meni je jako cudno da je on to uradio... nije mi delovao tako dok je pisao na temi noramalno. Niti je imao nekog razloga da to uradi.

9. Che-Vu

@Zmia: objasnjeno u razlogu bana.

Па моје питање је зашто онако гласи разлог бана

10. Koja je fora sa brisanjem avatara trajno banovanih

11. Чеву, због чега је он ЦАВА И СЛИНА? Ја сам га упознао и знам да није ни цава ни слина. А зашто је због напада на сајт слина и цава. Тј да упростим. Зашто је вређан Петар ако је Бурзум увредио ТЕМЕ?

12. Najlepše vas molim da ne razmatrate razna scenarija i postavljate trivijalna pitanja. Sve je provereno i dokazano.

13. Да се надовежем на Змију, јел' можете да дате линкове где се види бело на плаво разлог његовог бана...

14. Najlepše vas molim da ne razmatrate razna scenarija i postavljate trivijalna pitanja.

Није тривијално питање зашто модератори вређају ауторе.

15. @fbmanijak: ja ga licno ne poznajem, od ostalih koji su ga upoznali sam cuo sve najlepse o njemu. A onda je ispao cava i slina. Odjednom, iz cista mira. Posrao se po sajtu i po ljudima koje zna. Zbog onog prvog, (spemcine one najbolesnije i najcavasto-slinavije) je dobio ban.

16. Ako je razlog banovanja to što je neko "cava" ili "slina", onda bi pola sajta trebalo da popije trajan ban. Što niste stavili normalan razlog bez tog vređanja?

17. Zbog onog prvog, (spemcine one najbolesnije i najcavasto-slinavije) je dobio ban.

Jeste bio zesci spem, ali nije pravio stalno sranja ko Cara, super je autor i meni nije jasno sto je to uradio, ali zasto trajni. Jel mogli tipa 2 meseca ili nesto?

18. Čekajte, ako neko nekom psuje majku, sere u usta nekom, je l onda treba da mu prostremo crveni tepih i ljubimo stope?

19. Čekajte, ako neko nekom psuje majku, sere u usta nekom, je l onda treba da mu prostremo crveni tepih i ljubimo stope?

Jel neko njega pozvao na fon i pitao: "KOJI TI JE KURAC ONO BIO?" ili je pao odma ban.

20. Čekajte, ako neko nekom psuje majku, sere u usta nekom, je l onda treba da mu prostremo crveni tepih i ljubimo stope?

Па не, али увек сте бановали ауторе који на вређање одговарају вређањем а сад ви то радите.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.