Pitanje autor - odgovor moderator

1. Реме, јел ме зајебаваш? Ја никог нисам бановала због таквих коментара, а ТАКВЕ чак никад нисам постављала. Као што рекох, ја сам увек образлагала зашто је нешто срање.
    Притом ЈЕСАМ једном добила бан због тога, од Џимија.
    Упути се мало у причу, па онда можеш да давиш, не буди Зезатор.

2. Uf, na tome bi im pozavideo i Gebels!!!!!!!

Fala Reme...inače sam Mara ne Kamara

3. Kamara

:)

Змио, не верујем да је Бурзум хтео да "оде" са сајта, мислим да му је само тако дошло, како он каже, није могао да одоли.

4. Тео је, мајке ми :)

5. Jebo te, da su vam mater banovali, ne bi se toliko žalili. Stvarno ste smješni.

6. Милице, не причам ја о бану Бурзума, него јебем ли га о чему, о увреди њега у опису која је сад измењена али се иза тога промаља неки усрани став.
    Бурзум треба да добије трајни јер је то и желео очигледно, шта вам сад то значи да изигравате милосрднике и скраћујете бан а вамо сте га напушили у опису.

ja sam napisao ono sto mislim i sad o tom liku. nisam ga napusio nego sam mu reko da je cava i ljiga, posto mi je izgledalo malo ljigavo da znas ljude (mene ne, ali zna ostale moderatore), i opet napravis sranje koje ce da ciste iza tebe samo zato sto ti dosadno, a uz to napricas karam vas u bulju ili stajaznam.

ako nije slinavo i ljigavo, ne znam sta je.

7. Da nisam gomilica govana!!!!! :D

A gospoda koja su pravila sranje su to uradila jer su ATTENTION WHORES i to je jedini jebeni razlog..... LOOK AT ME !!!!!!!

http://www.nataliedee.com/062308/look-at-me-im-ruining-the-joke-guys.jpg

8. Реме, јел ме зајебаваш? Ја никог нисам бановала због таквих коментара, а ТАКВЕ чак никад нисам постављала. Као што рекох, ја сам увек образлагала зашто је нешто срање.
    Притом ЈЕСАМ једном добила бан због тога, од Џимија.
    Упути се мало у причу, па онда можеш да давиш, не буди Зезатор.

Mani se. Kreni.

9. Al' realno Muluce bila si spemer žešći. A Džimi te banovao zato što te ne voli jebiga.
    I zašto si se tako drastično promenila od kad si mod? Hoću da kažem, bolja si bila kad si bila drkadžija iako mi ni tad nisi bila baš gotivna.

10. Ал' се ви бацисте у пену око једног аутора. Не кажем да није био добар аутор, ал' опет је само један аутор.

Вукајлијаши су дефинитивно гори кад је у питању дизање фрке око небитних ствари него у "рил лајфу"

11. ja sam napisao ono sto mislim i sad o tom liku. nisam ga napusio nego sam mu reko da je cava i ljiga, posto mi je izgledalo malo ljigavo da znas ljude (mene ne, ali zna ostale moderatore), i opet napravis sranje koje ce da ciste iza tebe samo zato sto ti dosadno, a uz to napricas karam vas u bulju ili stajaznam.

ako nije slinavo i ljigavo, ne znam sta je.

drugim recima ako oces da kazes to, uzmi pa kazi u oci coveku kad ga vec znas, a ne ovako ko picka, a ovamo sve kul i lepo.

i nemoj da mi pricas kako je sve to zajebancija, posto nije bas ako znas tog lika.

12. I zašto si se tako drastično promenila od kad si mod?

Јебига, Реме, пубертет.

Змио, капирам да је опис бана био написан у афекту, ал ето, сад је све исправљено. Нема више потребе да се цимамо око тога, поготово јер Бурзуму долази сада јунски рок, не требају му дистракције.

13. модератори, док ви овде распредате, људи се жале како час могу час не могу постовати на форуму.

14. Neko zaključava i otključava teme, tako bar nama deluje.

15. Змио, капирам да је опис бана био написан у афекту,

nije u afektu, i dalje mislim da je cava.
    a za caru nisam hteo da pisem, i necu da pisem posto bi bilo previse vulgarno za sajt.

16. Božiću, to je stvar tehničkih pitanja, o kojima je administrator obavešten. I meni se događa isto.

17. Ја немам питање, ал' чисто да кажем модераторима.

Немојте се једити људи, забога, та шта вам то треба. Јед не води ничему! Поготово када је око безначајних ствари.

18. Немојте се једити људи, забога, та шта вам то треба. Јед не води ничему! Поготово када је око безначајних ствари.

pa jel vidis da ima grupica dezurnih dokolicara na sajtu zajedno sa nama moderatorima, pa kad god nesto ispadne, bez razloga koliko je nebitno, oni uzmu pa krenu da laju, pa pomame i nas moderatore i mi da lajemo.

uvek je to tako.

19. Vidim da neki autor koji ima 18 poena piše na četu. Jel to znači da ako si ktitor možeš pisati na četu iako imaš ispod 50 poena, ili...?

20. То значи да су аутори са осамнаест поена факд д систем.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.