Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Tako je.
Je l' dozvoljeno prepucavanje bez vređanja?
Не могу сад да нађем Џимијев пост који гласи овако "Ко је још добио бан јер је безобразан" Значи може. Ја мислим, осим ако нису увели још неко правило по том питању
Gde li samo bunarite ta ingeniozna pitanja. :) Prepucavanje je spem. Rasprava je druga stvar.
Da.
Целте.
Фејзбукманијак напише за Лулабај да се понаша као смрад и крећу полемике о ТРАЈНОМ бановању јер је повезао гомилу сличних увреда и спемовања. Ти напишеш о Бурзуму да је слина и то је кул. И то о Бурзуму кога сви као познајемо а не о некој тамо левој Лулабај, па је самим тим увреда личнија. Ако мислиш да је слина кажи му то у четри ока а не да га ти проглашаваш јавно слином у име мод тима. Јеботе.
Али ајде исправљено је па као кул. Победили смо, Бурзум није слина!! Јеа!
Prepucavanje u okviru teme koja je u igrama i na kojoj su u toku izbori za novog predsednika HaxBall saveza Vukajlije? Pošto je Muluca lokovala temu jer je neko prijavio prepucavanje. Ne kapiram.
Модови, синхронизујте се мало. Шта год та реч значила, ал' како год. Ја сам Сремац и имам питање за модераторе.
Шта значи реч синхронизација?
Reme ja sam je zamolio da lockuje privremeno, pročitaj drugu Haxball temu i zbog čega.
Božiću, pitaj vikipediju il neki rečnik, nemoj da spemuješ više. dosta ti je za danas. odmori malo od pitanja.
Хвала на одговору. Питаћу Википедију, ал' бездушно је створење...
To nije bitno za tvoje bitisanje na sajtu.
Sadrzaj emaila koji sam dobio.
Na Vukajliji sam od 2008 g. Prvi nalog sam "umrtvio" samovoljno a moj drugi nalog Cepam Atome je trajno banovan zbog tzv. lajka. Istina je da Cepam Atome nije ocenio ama bas nijednu definiciju, sto ne znaci da iste ne citam. Osim toga nalog Cepam Atome je proglasen za Virtualov dupli sto je apsolutna neistina. Ne smatram sebe nekim strucnjakom za definicije ali sam svejedno u svaku ulozio po najmanje 30 min. vremena na "usaglasavanje i zatezanje".
Na kraju, mozda i nije steta za banovanje naloga ali ostaje mucan i gorak ukus da posle toliko ulozenog truda neko ugasi nalog kao da je dunuo u svecu, i to bez razloga. Vrata se ne otvaraju nogom to svi znamo. I koliko god da vlasnik sajta opravdava neke postupke siguran sam da je svestan da ovakvo ponasanje ne moza proci bez posledica po sajt.
Mozda je Cepam Atome "koncepcijski" bio neprikladan za Vukajliju. Pa cak i da je tako, postoje suptilniji nacini za eliminisanje "autora/naloga". Meni bi bio dovoljan jedan PVT sa sadrzajem "alo majstore oladi na godinu-dve" i to bi bilo dovoljno.
Ja sam po cenu banovanja morao da prenesem ovaj email autora koji mi se dopada.
Što po cenu banovanja? Šta si hteo da pitaš?
pa otkud znam, vidim da se cepa na veliko.
Mozda sam pogresio temu, nemam pitanja samo prenosim email.
Ne razumem. Poznajete se?
Стварно, што је теби слао мејл? И одакле му твој мејл ако се не познајете?
Ако се познајете, што је тако званичан?
http://vukajlija.com/srbija/352740 pita uskok sto je obrisana ova, ne znam da l' je dobra tema za pitanje, izbrisacu posle odgovora..
Naravno da se poznajemo. Zasto je zvanican? Pa verovatno zbog toga sto nije roknut u tisini nego je lupano na sva zvona.
Vi imate uvid u situaciju pa bi pitanje bilo. Ako covek stvarno nema nijednu ocenjenu definiciju kako je banovan ybog lajka.
A to da li je Virtualov dupli? Pa nije, poznajem ih obojicu. Jedan cepa atome a drugi saksofon i bas gitare.
Mogu li da uletim sa jednim kontrolnim pitanjem?
Kako se zove Virtual?