Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ocete praviti konkurs za najbolji poster 2010/11 ?
Možda. Nismo diskutovali o tome.
'Bice'
hvala Lulli..šta da ti kažem, bilo mi dosadno...:)
SeljacinoAlfaSeljaci (kakav nik, bre), nismo ni sa onim starim konkursom nikad završili:
http://vukajlija.com/forum/teme/17840-konkurs-za-najbolji-poster-2009-2010
A ne možemo sad da pravimo za 2010/2011, jer su tu upadali posteri iz 2010. Možda samo za 2011, al tek kad uđemo u 2012.
Javio, dosada je zlo, šta da ti kažem :)
Kako ste smorili temu!
Aj neko neko vidi zasto moj poster koji je odobren od strane moderatora i ima trenutni skor 90-3 ,4 komentara , nema nigde na nijednoj stranici, nije izbrisan al ga ne izbacuje na zadnjih 30 i nesto strana ... PO DRUGI PUT VAS PITAM, nisam dobio odgovor. Hvala
Избачен је накнадно
Здраво,
Већ у неколико наврата сам приметио да постоји неки баг с оцењивањем.
Наиме, кад одем на профила својих омиљених аутора, већина дефиниција је неоцењена, иако сам сигурно оценио огромну већину.
Од тих неоцењених дефиниција, неке су врло познате, квлтне, дакле, немогуће да их нисам пре оценио.
И да ли је могуће да је неки модератор избрисао моје оцене, не поричем да сам можда у пар секунди поделио много плусева јер, пре сам имао навику да отворим страницу са 10 дефиниција и да прочитам свих 10 све прочитам па онда поделим плусеве? (То више не радим, јер сад знам да се то може тумачити као лајк.)
Да ли постоји овај баг, да ли је ико сем мене приметио? И да ли се ко од модова сећа да ми је брисао оцене?
Хвала на можебитном одговору.
Koliko je autora u pitanju?
Ako je bag, treba da otvoriš temu za to.
Dešava se to i kod mene. Dosta definicija sam ocenio više puta, čak se desilo da sam autoru dao plus, a izašao mu minus. Sutradan sam mu istu definiciju ocenio opet.
http://vukajlija.com/baletanke/343583
Неколико, до сад сам приметио четверо, мада и пре ми је било чудно да ми нпр. нека општепозната Кафкина дефиниција коју имам у омиљенима буде неоцењена.
Ако неко има сличан проблем, немам ништа против да отворимо тему у ,,Пријавите багове".
Otvori temu.
И код мене се то СТАЛНО дешава....
Ok, bio je onda onaj problem sveopšti sa ocjenjivanjem, pa ako se zadržalo i poslije - nek neko otvori temu pa da Kaizen vidi.
Da li je dozvoljeno praviti poster sa slikama koje su već bile?
Naročito ako su bile u toku istog dana?
Zanima me zašto su ovom autoru pobrisane defke. Nije da imam nešto protiv, nego sam čisto radoznao. Hvala u napred
Vajskrstese рекао бих да су обрисане на његов захтев.
имам жељу да обришем пар својих постера, а поставио сам их давно
има ли ми помоћи...?
Postavi mi linkove ovde, a onda veceras kad krenes u krevet, stavi dve kapi konjskog znoja ispod jastuka. Kada se sutra probudis, postera vise nece biti.