Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
јел смета шта ако је магарећи зној? :P
Ne smeta ništa. Tako može da ti bude obrisan još pokoji poster, čak iako ga nisi prijavio za brisanje.
онда ок, ознојићу се вечерас и ставит двије капи зноји испод јастука, кад већ мора коњски зној...... :D
http://vukajlija.com/forum/teme/26650-gej-je-okej-tema-za-dukatlije-i-antidukatlije
http://vukajlija.com/forum/teme/9455-tema-za-dukatlije-i-one-koji-se-tako-osecaju
Zašto sada ima 2 teme? Vidite šta ćete sa ovim, nema smisla ovako. Kad ste već zaključali staru temu zbog Care, zašto ste je onda otključali? Samo ćete uništiti konverzaciju na ovoj novoj temi. Plus, nema smisla da Džimijeva ozbiljna tema stoji u Zezanju.
Kako treba da glasi pravi naslov?
Nismo mogli sve pohvatati, bre :)
Слажем се са Гамбијем. Плус да ми се одговори на ово питање. Може ли овај налог да се трајно банује?
ЕДИТ: По могућству да то уради Мрмун...
Naravno da može.
ајде ондак. Хвала
Evo zaključah novu, preusmjeriću ih na staru, samo mi recite pravi naslov.
Pravi naziv ima nova tema, za dukatlije i antidukatlije.
Da. A ako se dobro sjećam, i na početku: "Gej je okej"?
Tako sam napisala.
Imam ja pitanje zašto ste produžili ban fejzbukmanijaku za 3 dana a samo je pitao da se najlon kesa trajno banuje
greška (zbog nekih ranijih dogovora u vezi sa pojavljivanjem duplog dok traje ban na originalnom), ispraviće se.
Edit: ispravljeno.
Чији је -КОРТЕЗ- дупли?
Могу ја да одговорим душану? Зато што је Мрмун безобразница. Да не кажем слина.
Sam svoj dupli. Odlikovalo ga je takvo ponašanje i ranije, prije nekoliko mjeseci.
Luli, dobro je sad, tako je i bilo.
Ondulatori, mogli biste malo da počistite žabokrečinu na posterima.Hvala.
Teo sam da vas pohvalim za čišćenje definicija u rekordnom roku, sada zaista uživam da čitam nove defke. Što ih manje ostane, to bolje. Odma su i više ocenjene, ako vrede.
сад хтедох нешто овако да напишем...