Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobro, kada već tako fino objasniš, progledaću vam kroz prste ovaj put. Al' nemoj da se ponovi.
Na kojoj temi mogu da se žalim što mi je obrisana definicija?
obiiiiiiiiiiiiiiiii! :*
izvinjavam se zbog spema.
Obelixe, ne možeš da se žališ ;)
Volim i ja tebe BH :)
Дошао Обеликс! :)
Retardirana žabo. :)
Neeeeeeeeeeeeeeee!!! Žabeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Gde si, bre, Obi, nema te sto godina? :))
Sedam jegera!
Bež'te sivi oblaci! :D
Можете ли да мијењате текст постера увијек?
Moglo do sad. Nisam probao odavno.
Ај пробај, нешто ме то одавно занима.. На стари неки постер
Može.
Vidim da se posteri objavljuju tek posle sat vremena, al' meni nije ni objavljen ni obrisan jedno 3 sata, je l' to neka zavera?
Јесте, масонска.
Vajskrstese рекао бих да су обрисане на његов захтев.
Fala na odgovoru.
Hahah, a ne ozbiljno, sta se desava?
Па, уведена је модерација постера. Постер се не објављује сат времена након прављења да би модератор у тих сат времена могао да га уклони ако је неадектватан. Ако га уклони значи да он нестане са листе најновијих постера и са листе на календару, али остане на твом профилу, није обрисан.
Oke, hvala na odgovoru.
Dalje, definicija, priznajem, ima slicnosti, ali toga na sajtu ima mnogo, pa zato i postoji "dodaj svoju definiciju za..." A, i primer je, XeLa, moras da priznas, mnogo bolji od tvog...Mozda je i to uticalo na odabir.
Drugi mi savetovase da kazem da sam bio drogiran dok sam pisao, ali ne, ja nisam narkoman, ali zato volim da popijem vise nego 'leba da jedem, tako da sam mozda bio pijan. 'Ajd uzdravlje. :)
Ne prozivam te ja sam samo prijavio defku za koju mislim da je pogrešno dospela na naslovnu jer je plagijat. Plagijat je plagijat, postavljen namerno ili ne, bar je tako u mom selu. I nije XeLa nego XelA.