Pitanje autor - odgovor moderator

1. je l' to ima neki bag il' se neki moderator ulenjio malo?! opet je pocela navala nekvalitetnih postera....

2. Ајде кумим вас капицом, ево је најезда гована

3. Смем ли да прекуцам једну дефиницију? Сад ми жао што је са'раних.

4. Nem0 ovo sam bio pitao i ja pre nekih nedelju dana i Frenki mi je rekao da nije kažnjivo pod uslovom da je nije moderator obrisao.

5. Фала ви. :)

6. Ok, ali nije ti ovo tema za to.

7. imam 2 nova postera (posle uvodjenja ovog delaya od sat vremena):
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/123011-takmicarski-duh
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/128678-pakao

oba su (od moda, verovatno) dobili po minus i za oba je proslo sat vremena, nisu pobrisani, ali niko osim mene ne moze da ih vidi (nisu na strani posteri). za ovaj drugi, period kasnjenja je 10ak minuta, a za prvi - nekoliko dana.

o cemu se radi?

8. oba su (od moda, verovatno) dobili po minus

eto sad imaju po 2 minusa, i nisu oba od moda xD

9. Шта се десило са темом Вукајлија у медијима? 'Тела бих да ставим линк, али не мере.
    Едит: Хвала чрч. :)

10. Sredženo, otključala sam nem0, kači

11. Na koliko ću biti banovana ako kažem jednom autoru da je debil i da je toliko dosadan da je dopizdio i bogu i narodu sa svojim debilnim komentarima i postovima?

12. Узми пошаљи пвт неком трајно банованом аутору да те прође то и нећеш бити банована.
    Зезам се мало, искулирај, није вредно.
    :))

13. Да ли се могу неке дефиниције са оплемењеног гробља васкрснути, пошто је та тема безумном одлуком власти изгубила смисао?

14. Može. Pošalji nekom modu PVT sa prijedlozima za vaskrsavanje.

15. Neće me proći jer mi već neko vrijeme čovjek ide na jednu stvar, a non stop je tu negdje, pa ne mogu izbjeći njegove postove jer se trpa gdje stigne. Kad god otvorim frižider mislim da će on ispasti odatle. Jednostavno lik je dosadan i ubjeđen da je ludilo od čovjeka.

16. Нема ту лицитирања, нападни га па колико ти цепнемо, ако већ не можеш другачије, али биће оштро јер си најавила.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.